Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Kaşif 2021

Kuveyt Türk Kaşif 2021

Kuveyt Türk Katılım Bankası Yetiştirilmek Üzere Yeni Personel Alımı! Kuveyt Türk Kaşif 2019 Başvuruları! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın düzenlediği Kaşif 2021 programı ile ekonomi ve finans sektörlerine ilgisi olan, kişisel gelişimine önem veren, katılım bankacılığı alanında çalışmak isteyen öğrencilere yönelik bir yetiştirme programıdır.

Kaşif 2021 Hakkında

Kaşif 2021 Hakkında
Kaşif 2021 Hakkında

Kaşif 2021 programının başlangıcı Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın bankacılık üssünde verilen 2 günlük eğitim ve kamptır. Programa dahil olan öğrenciler bu kampa katılıp eğitimde de başarı gösterdikleri takdirde değişik ayrıcalıklar elde ederler. Kuveyt Türk bu öğrencileri “kaşif” olarak adlandırır. Öğrenciler 2 ay süresince Kuveyt Türk’ün belirlediği pozisyonlarda görev yaparlar. 2 ayın sonunda bu kişiler katılım bankacılığının farklı alanlarında çalışma fırsatı bulmak üzere farklı departmanlara yerleştirilirler.

Okul Bitene Kadar İş İmkanı

Kuveyt Türk Kaşif programına katılan ve kamptan sonra bankada çalışmaya başlayan öğrenciler okullarından mezun olana dek çalışmaya devam ederler. Mezuniyetlerinin sonuna kadar başarılı bir şekilde Kuveyt Türk tarafından belirlenen görevlerde bulunan öğrenciler mezuniyetlerinden sonra katılım bankasının MT programında ve çeşitli pozisyonlara yapacağı personel alımlarında öncelikli olurlar. Kuveyt Türk MT Programı ile yeni yöneticiler yetiştirilir. Program dahilinde ücretsiz MBA, Özel MT Programı ve özel kariyer planlanması fırsatları yer alır.

Kaşif 2021 Programına Kimler Başvuru Yapabilir?

Kimler Başvuru Yapabilir?
Kimler Başvuru Yapabilir?

Kuveyt Türk Kaşif 2021 başvurusu yapacak olan öğrenciler online olarak başvuru yaparlar. Sonrasında görüntülü iş görüşmesi yapılan ve online İngilizce sınavla denenen bu öğrenciler başarı göstermeleri durumunda eğitim görmek üzere kampa davet edilirler.

Kaşif 2021 Kuveyt Türk başvurusu yapacak olan öğrencilerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ya da Mühendislik Fakültesi’nde 4. sınıf öğrencisi olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak olan öğrencilerin ders programlarının uygun olup, haftanın 1 veya 2 günü bu programa katılmalarına engel olmaması da gerekir.

Kuveyt Türk Kaşif 2021 Başvuruları

2021 Başvuruları
2021 Başvuruları

Kuveyt Türk Kaşif 2021 başvuruları 23 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecektir. Bu program ile ilgili bütün detayları öğrenmek ve Kuveyt Türk iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-kasif-2021-ogrenci-programi-2834996

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.