Ana SayfaBanka İş İlanlarıVakıf Katılım Bankası Türkiye Geneli Personel Alımları!

Vakıf Katılım Bankası Türkiye Geneli Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası AŞ., Türkiye genelinde yapılacak olan iş başvurularını kabul ediyor. Bankanın işe alım sağlayacağı çeşitli pozisyonla ile ilgilenenler için tüm detaylar haberimizde paylaşılmıştır.

Vakıf Katılım Bankası’nda daha sonra açık olacak pozisyonlarda değerlendirmek üzere Türkiye geneli banka iş başvurularını kabul ediyor. Başvuru yapan kişilere banka tarafından gerektiği hallerde geri dönüş sağlanacak ve iş görüşmesi için davet edileceklerdir. Banka tarafından yapılacak olan yeni personel alımları için başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar aşağıdadır.

Banka Deneyimli Personel Alımı

Vakıf Katılım Bankası genel iş başvurusu niteliğinde olan personel alımları ile ilgilenen kişilerin örgün eğitim veren üniversitelerden mezun olması gerekiyor Ayrıca katılım bankacılığı alanında daha önce çalışarak deneyim sahibi olmuş, analitik düşünce yapısına sahip olan, bankacılık sektöründe çalışmaya istekli, iletişim kabiliyeti yüksek, katılım bankacılığının ilkelerini benimsemiş olan kişiler Türkiye geneli banka iş başvurusu yapabiliyor.

Banka Tecrübeli Adaylara da Şans Veriyor

Tecrübesiz banka personeli iş başvurusu da yapılabilen bu işe alımlara başvuru yapacak olan kadın adayların en fazla 28 yaşında, erkek adayların da en fazla 30 yaşında olması gerekiyor. Tecrübesiz banka personelleri Vakıf Katılım tarafından ön değerlendirmeye alındıktan sonra bankanın işe alım sınavı ile denenebilirler. Bu sınavda başarılı olan adaylar sonrasında banka iş görüşmesi mülakatı için davet edilecektir.

Vakıf Katılım Bankası İş Başvuruları

Vakıf Katılım Bankası Türkiye geneli iş başvurusu yapacak olan kişilerin başvuruları esnasında hangi ilde ikamet ettiklerini mutlaka belirtmelerini istiyor. Yeni personeller banka bünyesinde çeşitli pozisyonlarda tam zamanlı ve süreli olarak görev alacaklar. Vakıf Katılım iş başvuruları 3 Kasım 2017 tarihine kadar sürecek olup, daha fazla bilgi almak ya da banka yeni personel alımı iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.