Ana SayfaGündemGaranti Bankası En Hızlı Onaylanan Taşıt Kredisi!

Garanti Bankası En Hızlı Onaylanan Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası taşıt kredisi ile hayallerini süsleyen araca sahip olmak isteyenler hızlı ve kolay kredi kullanımı sayesinde ulaşabiliyor.

Garanti Bankası Hızlı Taşıt Kredisi

Bankaların en kolay ve hızlı kullanılan taşıt kredileri arasında yer alan Garanti Bankası’nın taşıt kredisi ile otomobil sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sunuluyor. 48 aya kadar vade seçeneği bulunan bu kredi kampanyasında online başvuru yapılan kredi hızlı bir şekilde onaylanıyor. Kredi sahibi kredisini kısa bir sürede alarak istediği araca sahip olabiliyor.

Garanti Bankası cazip taşıt kredisi ile değişik marka ve modellere özel avantajlar sunulmaktadır. Kredi sahibinin gelir durumuna göre uygun ödeme planı da oluşturulabilen bu taşıt kredisi seçeneğinde satın alınan araca kredi vadesinin sonuna kadar ipotek koyulur. Sıfır kilometre araçlarda kefil şartı yoktur. 2. el araçlarda aracın yaşına ve kredinin vadesine bağlı olarak kefil istenebilir.

Garanti Bankası taşıt kredisini bireysel olarak kullanacak müşteriler ve şirket üzerinden kredi alacak KOBİ’ler için kredilendirme oranı aracın bedelinin 50 bin liraya kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında, 50 bin liradan fazla olan kısmı için ise yüzde 50 oranındadır.

Garanti Bankası 30.000 Lira Taşıt Kredisi                                    

Garanti Bankası online kredi başvurusu yaparak 30.000 liralık taşıt kredisi kullanmak ve bu krediyi 36 ay vadede ödemek istediğini bildiren bir müşterinin kredisi onaylandığı durumda ödeyeceği aylık kredi taksitleri 1.126,19 liradır. Krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.44 olmakla birlikte yıllık toplam maliyet oranı 23.2918’dir. Aynı müşterinin kredi biriminde ödeyeceği toplam tutar 40.542,84 lira olarak hesaplanır. Bu tutar ve vadedeki kredinin toplam masrafı 457.5 liradır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.