Ana SayfaSigorta İş İlanlariUnico Sigorta Satış Personeli Alımları!

Unico Sigorta Satış Personeli Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Unico Sigorta yeni personel alımları kapsamında açık pozisyon olan Oto Bayi Kanalı Acente Satış Yönetmenliği’ne eleman alımı yapıyor. Sigorta şirketi eleman alımları ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde yer almaktadır.

Tecrübeli Sigorta Satış Personelleri

Unico Sigorta İstanbul Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan satış ekibine bağlı olarak çalışmak üzere yapılacak personel alımlarına başvuru yapacak olan adayların üniversite mezunu olması gerekiyor. Daha önce sigortacılık sektöründe oto baYi acente satışında görev yapmış, en az 3 yıl boyunca tecrübe kazanmış adaylar tercih ediliyor.

Unico Sigorta eleman alımları iş başvurusu yapmak isteyen adayların MS Office programlarına hakim olmaları, B sınıfı ehliyetlerinin olması ve aktif bir şekilde araç kullanabiliyor olmaları, verilen satış hedefleri çerçevesinde satış yapabilen, işinde başarı odaklı çalışmayı prensip edinmiş, problemler karşısında çözüm üretmekte başarılı, ikna yeteneği yüksek, insan ilişkileri kuvvetli olmaları gerekiyor. Sigorta şirketi personel alımı için başvuru yapacak olan erkek adayların da askerlik hizmetleri ile bir ilişiklerinin kalmamış olması isteniyor.

Sigorta Satış Personeli Alımı

Unico Sigorta tecrübeli satış personeli için başvuru yapmış ve şirket yetkilileri tarafından değerlendirildikten sonra başvurusu kabul edilen yeni personeller şirketin iş ortağı olan oto bayilerinde gerçekleşen satış faaliyetlerinin yürütülmesi, yeni iş ortağı oto bayilerinin şirkete kazandırılması, Unico Sigorta tarafından belirlenen satış hedeflerine ulaşılabilmesi için sahadaki koordinasyonun sağlanması, sorumlusu olduğu satış kanallarındaki verimin artması için gereken çalışmaların yapılması gibi görevler alacaklar.

Unico Sigorta İş Başvuruları

10 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek olan Unico Sigorta iş başvuruları ile ilgilenenler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır. Aynı bağlantıdan sigorta şirketi iş başvurusu da yapmak mümkündür. 

http://www.kariyer.net/is-ilani/unico-sigorta-a-s-oto-bayi-kanali-acente-satis-yonetmeni-1869924

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.