Ana SayfaKredilerAkbank 25.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Akbank 25.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank en uygun ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlere özel bu kredi kampanyasından şubeye gitmeden yararlanma imkanı bulunmaktadır.

Akbank Şubeye Gitmeden İhtiyaç Kredisi

Akbank 25.000 liraya kadar olan ihtiyaç kredisi kullanımlarında şubeye gitmeden online kredi başvurusu yaparak ya da mobil şubeden başvuru yaparak yararlanma imkanı sağlıyor. Akbank müşterilerinin belge ve imza gerekmeden, şubeye gitme zorunluluğu olmadan kredi kullanımı sağlanırken, bakanın müşterisi olmayanlar kredi başvuruları için şubeye gitmek durumunda ve nüfus cüzdanı, gelir belgesi, adres beyan belgesi, özel sektörde çalışıyor ise SGK hizmet dökümü ibraz etmek durumundalar. Ayrıca Akbank müşterisi olamayanlardan kredi kullanımları sırasında gerekli görüldüğü durumlarda ek belge de istenmektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapanların kredileri onaylansa dahi kullandırma konusunda son karar bankaya aittir.

Akbank Avantajlı İhtiyaç Kredisi

Akbank avantajlı ihtiyaç kredisi kullanımına kefil şartı yoktur. Ancak banka gerekli gördüğü durumda kefil isteme hakkını saklı tutar. Banka kredi şartlarında ve faiz oranlarında değişiklik yapma hakkına sahip olmakla birlikte belirtilen faiz oranları hayat sigortası yapılması halinde geçerlidir. Krediye yapılan hayat sigortasının yıllık prim tutarı kredi tutarının yaklaşık olarak binde 13’ü kadardır. Akbank uygun faizli kredi başvurusu yapanlardan kredi tutarının binde 5’i oranında tahsis ücreti alınır.

Akbank 25.000 Lira İhtiyaç Kredisi

Akbank 25.000 lira ihtiyaç kredisi online başvuru yaparak bu tutarı 48 ayda ödemek isteyen ve kredisi banka tarafından onaylanan bir müşteri atlık 772.53 lira kredi taksiti öder. Krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.45, olurken, kredinin yıllık faiz oranı da yüzde 23.3482’dir. Kredi bitiminde ödenecek toplam tutar ise 37.081,44 lira olarak hesaplanabilir.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.