Ana SayfaKredilerHSBC 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

HSBC 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC ihtiyaç kredileri arasında bulunan bu avantajı kredi seçeneği ile okul masraflarından evliliğe, acil sağlık harcamalarından tadilat masraflarına kadar her türlü acil nakit ihtiyaçları karşılanabilir.

İhtiyaç Kredisi için Gerekli Belgeler

Bankaların en uygun kredileri ile ilgilenenlerin dikkatini çekecek olan HSBC avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası için gerekli belgeler TC vatandaşları için nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaport; yabancı uyruklu vatandaşlar için pasaport ve oturma izin belgesi, ücretli çalışan kişiler için son aya ait maaş bordrosu ya da firmanın antetli kağıdına yazılmış, imzalanmış ve kaşelenmiş maaş yazısı, serbest çalışan kişiler için vergi levhasının güncel hali, şirketin Ticaret Sicil Gazetesi’nde yer alan açılış ilanı, kredi başvurusu sırasında bildirilen güncel adrese ait elektrik, su, ev telefonu, doğalgaz gibi faturalardan biri, son aya ait SGK hizmet dökümü belgesi olarak sıralanabilir.

HSBC kredi başvurusu sırasında banka, kredinin tutarı ve başvurusu sahibinin genel durumunu değerlendirerek gerekli gördüğü hallerde teminat ve kefil isteyebilir. Kefil istenmesi durumunda aynı belgeler kefilden de istenmektedir.

HSBC İhtiyaç Kredisi Başvuruları

HSBC Bank ihtiyaç kredisi başvuruları bankanın web sitesi üzerinden online kredi başvurusu şeklinde yapılabilmektedir. Ayrıca kredi kullanmak isteyenler en yakın HSBC Bank şubesine giderek de kredi taleplerini iletebilir ve müşteri temsilcilerinden tüm bilgileri alabilirler.

10.000 Lira İhtiyaç Kredisi

HSBC Bank bireysel kredi başvurusu yaparak 10.000 lira tutarında kredi kullanmak istediğini ve bu krediyi 36 ayda geri ödemek isteyen bir müşteriye bu tutar ve vade için aylık yüzde 1.82 faiz uygulanır. Aynı müşterinin aylık kredi taksitleri 404.02 lira olurken, kredinin toplam tutarı da 14.597,22 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.