Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım Bankası İnsan Kaynakları Personel Alımı!

Kuveyt Türk Katılım Bankası İnsan Kaynakları Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın personel alımları yaptığı pozisyon İnsan Kaynakları Uygulamaları ve İş Geliştirme Uzman Yardımcılığı. Bu pozisyona yapılacak personel alımı ile ilgili bütün detaylara haberimizden ulaşılabilir.

Kuveyt Türk İK Personel Alımı

Kuveyt Türk Katılım Bankası eleman alımları ile ilgili pozisyona iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler ve Mühendislik Fakülteleri’nden mezun olmaları gerekiyor. İleri seviyede İngilizce bilmesi de istenen adayların ayrıca iletişim yeteneklerinin güçlü olması, işinde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiş olması, analitik düşünebilmesi, ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek olması, yeniliklere, öğrenmeye ve değişime açık olması, katılım bankacılığı alanında çalışmaya istek duyması gerekiyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası iş başvurusu yapacak olan erkek adayların da askerlik görevlerini bitirmiş olmaları gerekiyor.

Banka İnsan Kaynakları Personellerinin Görevleri

Kuveyt Türk insan kaynakları elman alımı iş başvurusu ile banka tarafından değerlendirmeye alınan ve işe alımı uygun bulunan yeni personeller insan kaynakları biriminde bütçelerin yönetilmesi, çalışma süreçlerini ve primlerin kontrolünün sağlanması, koordinasyonunun yapılması, performans değerlendirmelerinin yapılması, insan kaynakları birimindeki bilgi sistemindeki entegrasyonlardan sorumlu olmak, birimdeki süreçlerin takibi ve raporlanması gibi görevler alacaklar.

Kuveyt Türk İş Başvuruları

Tecrübeli banka personeli alımı ve tecrübesiz banka personeli alımı şeklinde yapılacak olan banka personel alımları 6 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecektir. Kuveyt Türk iş başvuruları ile ilgilenen ve başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıdan tüm detaylara ulaşabilecekleri gibi başvuru da yapabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-ik-uygulamalari-ve-is-gelistirme-uzman-yardimcisi-1866918

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.