Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans, İnsan Kaynakları Yeni Mezun Personel Alımları!

Türkiye Finans, İnsan Kaynakları Yeni Mezun Personel Alımları!

Türkiye Finans, banka iş ilanları kapsamında yayımladığı ilanla İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Yeni Mezun personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası, banka iş ilanları kapsamında yayımladığı ilanla İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Yeni Mezun personel alımı yapılacağını duyurdu.

Türkiye Finans, banka personel alımları kapsamında gerçekleştireceği bu alımlarda İnsan Kaynakları grubunda görevlendirmek üzere yeni mezun personel alımı gerçekleştirecek. Bankanın yeni personel alımı ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye Finans İK Yeni Mezun Personel Alımları

Türkiye Finans İK Yeni Mezun Personel Alımları
Türkiye Finans İK Yeni Mezun Personel Alımları

Türkiye Finans, yeni mezun personel alımı yapacağı açık pozisyona başvurmak isteyen kişilerin 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmalarını istiyor. Bununla beraber bankanın açık pozisyon için başvuruda bulunacak adaylarda aradığı nitelikler şu şekilde belirtiliyor:

  • Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak (tercihen İnsan Kaynakları Yönetimi lisans derecesine sahip olmak)
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak
  • MS Office programlarına hâkim olmak
  • İşe Alım ve Kariyer Yönetimi alanında kariyer hedefinin bulunması

Aranan bu niteliklere sahip olduğunu düşünen adaylar banka iş başvurusunu gerçekleştirerek Türkiye Finans’la kariyer hedefi için önemli bir adım atabilme şansına sahiptir.

Türkiye Finans İK Yeni Mezun Personellerinin Görevleri

Personellerinin Görevleri
Personellerinin Görevleri

Türkiye Finans Katılım Bankası eleman alımları için iş başvurusu yaparak ilgili birim tarafından başvurusu ön onay alarak diğer aşamalarla sınanan ve bu aşamalarda da başarı kaydeden kişilerin banka personel alımı gerçekleştirilecektir. Türkiye Finans İnsan Kaynakları Yeni Mezun Personelleri, banka bünyesinde şu gibi görevlere sahip olacak:

  • Banka norm kadroları doğrultusunda oluşan kadro ihtiyaçları için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olan, seçme ve değerlendirme merkezi çıktılarına göre en uygun adayların işe alımını ve oryantasyon süreçlerini gerçekleştirmek,
  • Bankanın portföyüyle ilgili işe alım istatistiklerini hazırlamak ve rapor sunmak,
  • Banka politikaları çerçevesinde bir üst unvana geçişteki terfi süreçlerini politika ve prosedürler doğrultusunda hayata geçirmek,
  • Kariyer yönetimi doğrultusunda çalışanın yetenek ve ilgi alanlarını belirleyerek iç kaynak aday havuzlarını oluşturmak,
  • Personellerin kariyer hareketlerini (tayin, servis & pozisyon değişikliği vb.) gerçekleştirmek.

Türkiye Finans Katılım Bankası İş Başvuruları

Türkiye Finans iş başvuruları ile ilgilenenler aşağıda paylaşılan bağlantıdan daha detaylı bilgi alabilir ve iş başvurusunu gerçekleştirebilirler.

Bu iş ilanı ilk olarak, bankanın LinkedIn sayfasında yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanlarıkamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://tr.linkedin.com/jobs/view/i%C5%9Fe-al%C4%B1m-ve-kariyer-y%C3%B6netimi-yeni-mezun-core-at-t%C3%BCrkiye-finans-kat%C4%B1l%C4%B1m-bankas%C4%B1-3418547570?refId=hmDgjyYlb8q1%2BNvDtJO70Q%3D%3D&trackingId=9mu3r7VNWZIJ1%2BS5TGDlCg%3D%3D&trk=public_jobs_topcard-title

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.