Ana SayfaSigorta İş İlanlariAksigorta Tecrübeli Yeni Personel Alımları!

Aksigorta Tecrübeli Yeni Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Aksigorta orta düzey yönetici açığını kapatmak için yeni personel alımı yapıyor. Tecrübeli sigorta personeli iş başvurusunda bulunacak adaylar haberin devamında detayları bulabilir ve başvuru yapılacak adrese ulaşabilirler.

Üniversite Mezunu Sigorta Personeli Alımı

Aksigorta deneyimli sigorta personeli alımı için start verdi. Bu posizyona başvuracak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, daha önce Linux Wintel, Unix gibi işletim sistemlerinde çalışmış, JVM hakkında temel bilgiye sahip, MS 2008 ve 2012 Active Directory hakkında tecrübe sahibi, sanallaştırma, network ve storage gibi konulara hakim, network cihazları ve güvenlik konusunda deneyimli olması gerekiyor. Ayrıca başvuran adayların sigorta alanında en az 2 yıl tecrübeli olması şartı da Aksigorta tarafından belirtilenler arasında yer alıyor.

Deneyimli Yazılım Uzmanı Alımı

Bu pozisyona başvuran adaylar Aksigorta yazılım uzmanı personel alımı olarak da değerlendirilebilecek ve şirketin ilgili birimine yönlendirilerek işe alım gerçekleştirilecek. Aranan vasıflara sahip adaylar en kısa zamanda ön görüşmeye davet edilecek. Görüşmede pozisyona uyumlu kişiler tespit edilerek ikinci aşama olan teste tabi tutulacak. İkinci aşamada da başarılı olan adaylar Aksigorta bünyesinde sürekli ve tam zamanlı olarak işe alımları gerçekleşitirilecek.

Aksigorta’nın işe aldığı yeni adaylar da diğer tüm adaylar gibi servis, yemekhane ve tam gün sağlık hizmeti gibi çeşitli imkanlarından yararlanabilecekler. İşe alınacak adayların çalışma saatleri hafta içi 08:00 – 17:00 arasında olacak ve haftasonu tatil şeklinde çalışacaklar. Bu pozisyona alınan kişiler Aksigorta Bilgi İşlem departmanında görev alacak ve  uzman kadrosunda çalışacaklar.

Aksigorta İş Başvuruları

Aksigorta iş başvurusu yapacak olan adaylar daha detaylı bilgiye ulaşmak ve firma ile  başvuru yaparak bağlantıya geçmek isteyenler  Sigorta şirketi iş başvurusu pozisyonu ile aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/aksigorta-orta-katman-yonetimi-uzmani-1617326

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.