Ana SayfaGündemING Bank 20.000 TL Sıfır ve İkinci El Taşıt Kredisi!

ING Bank 20.000 TL Sıfır ve İkinci El Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank taşıt kredisi ile araç sahibi olmak isteyenlerin artık hayallerindeki otomobile sahip olmaları mümkün. Bankaların en uygun faizli taşıt kredileri arasında bulunan bu kredi kampanyasında 3 ay ile 48 ay arasında vade seçeneği bulunmaktadır.

ING Bank Taşıt Kredisinin Özellikleri

ING Bank sıfır araç kredisi olarak nitelendirilebilen bu kredi seçeneğinden aynı zamanda 8 yaşına kadar olan araçlar için de yararlanılabilir. Kredinin vade aralığı 3 – 48 ay arası olup, faiz oranları vadeye ve kredi tutarına göre değişmektedir. En uygun faizli taşıt kredisi kullanımı sırasında tahsil edilen kredi tahsis ücreti, kredinin toplam tutarının yüzde 0.5’inin geçmemektedir.

ING Bank avantajlı taşıt kredisi kullanırken ferdi kaza sigortası ve hayat sigortası zorunluluğu bulunmamaktadır. ING Bank kredi başvurusu yaparak bu krediden kullanan müşterin satın aldıkları araca banka tarafından kredi vadesi sonuna kadar ipotek koyulur. ING Bank taşıt kredileri ile ilgili faiz oranlarını, kredi kullanım şartlarını değiştirme hakkında sahiptir.

ING Bank En Uygun Taşıt Kredisi Başvurusu

ING Bank taşıt kredisi online başvuru şeklinde yapılabildiği gibi, bankanın şubelerinden de yapılabilmektedir. Şubeden kredi başvurusu ya da online başvuru yaparak ING Bank taşıt kredisi kullanma talebinde bulunan kişilerin başvuruları en kısa sürede değerlendirilerek geri dönüş sağlanır.

20.000 Lira Taşıt Kredisi

ING Bank 20.000 lira taşıt kredisi başvurusu yapan ve kredi kullanımına banka tarafından onay verilen bir kişi bu krediyi 48 ayda ödemek isterse krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.23, kredinin aylık taksitleri de 584.49 lira olur. Aynı tutar ve vadedeki kredinin tahsis ücreti 100 liradır. Kredi bitiminde ödenen toplam tutar 28.055,52 lira olarak hesaplanabilir. Bu kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 19.5541’dir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.