Ana SayfaBanka İş İlanlarıABank Yeni Pazarlama Personeli Alımı!

ABank Yeni Pazarlama Personeli Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank Bireysel Bankacılık Portföy Yöneticileri arıyor. Banka yeni personel alımları ile ilgili tüm ayrıntılara haberimizden ulaşılabilir.

ABank açık pozisyon olarak belirttiği Bireysel Bankacılık Portföy Yöneticiliği için başvuru yapacak olan adayların 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden, Mühendislik Fakültesi’nden, Matematik bölümünden ya da bankacılık alanı ile ilgili diğer bölümlerden mezun olmalarını öncelikli şart olarak belirtiyor.

Tecrübeli Banka Personeli Alımı                     

Tecrübeli banka pazarlama personeli alımı yapacak olan ABank, başvuru sahiplerinin daha önce bankacılık sektöründe en az 4 yıl çalışarak tecrübe kazanmış ve en az 2 yıl olmak üzere de yatırım ürünleri konusunda aktif pazarlama ve satış yapmış olmasını istiyor.

Banka pazarlama elemanı iş başvurusu yapmak isteyen adayların SPK Düzey II ve SPK Düzey III lisanlarına sahip olması, Türev Ürünler Lisansı sahibi olmalarının tercih edileceği, İngilizce biliyor olmalarının tercih edileceği, satış teknikleri ve pazarlama alanında hakimiyet ve bilgi sahibi olmaları gerektiği, analitik düşünce yapısı sahibi olmaları gerektiği, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif bir şekilde araç kullanabiliyor olmalarının gerektiğini belirtiyor.

ABank pazarlama personeli iş başvurusu yapmak isteyen erke adayların da askerlik hizmetlerini bitirmiş olmaları gerekiyor.

ABank Pazarlama Personellerinin Görevleri

ABank yeni personel alımı iş başvurusu yaparak iş için uygun görülen ve işe alımı sağlanan yeni personeller bankaya yeni müşteriler kazandırılması, banka müşterilerine mevduatlar ve hazine ürünleri ile ilgili bilgiler vererek kullanımlarının sağlanması, müşterilere yatırım danışmanlığı yaparak karar vermelerinde yardımcı olunması, piyasalar hakkında bilgiler verilmesi gibi görev ve sorunluluklar alacaklar.

ABank İş Başvuruları

12 Ekim 2017 tarihine kadar kabul edilecek olan ABank iş başvuruları ile ilgilenen, daha ayrıntılı bilgi almak isteyen ve banka personel alımı iş başvurusu yapmak isteyenler için aşağıdaki link paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/abank-bodrum-sube-bireysel-bankacilik-portfoy-temsilcisi-1852306

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.