Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Çağrı Merkezi Personel Alımı!

Yapı Kredi Bankası Çağrı Merkezi Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası yeni personel alımı yapılacak olan pozisyon Çağrı Merkezi Satış ve Destek Geliştirme Müdürü. Banka yönetici personel alımları ile ilgili tüm ayrıntılara haberimizde yer verilmiştir.

Tecrübeli Çağrı Merkezi Yöneticileri Aranıyor

Yapı Kredi Bankası çağrı merkezi personeli iş başvurusu yapmak isteyen tüm adayların daha önce çağrı merkezinde yönetim kadrosunda çalışmış, tecrübe edinmiş olmaları gerekiyor. Banka personel alımı iş başvurusu yapmak isteyenlerin ayrıca örgün eğitim veren üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren ön lisans ya da 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olmaları da istenen şartlar arasında yer alıyor.

Banka çağrı merkezi yöneticisi iş başvurusu ile ilgilenenlerin ileri seviyede İmngilizce biliyor olmaları, daha önce çalıştıkları şirketlerde finans sektörü dahilinde geniş kapsamlı çağrı merkezlerini yönetmiş olmaları, Veri Madenciliği ve Veri Analitiği alanlarına hakim olmaları, satış eğitimleri ve motivasyon uygulamaları ile ilgili bilgi sahibi olmaları da isteniyor.

Yapı Kredi Bankası Tecrübeli Personel Alımı

Yapı Kredi Bankası çağrı merkezi yöneticisi olarak işe alımı gerçekleştirilecek olan yeni personeller bankanın çağrı merkezinde telefon aracılığıyla yeni müşteriler ile bağlantı kurmak, yeni müşteri kazanımları sağlamak, bankanın çalıştığı müşterilerin memnuniyetlerini sağlamak, çağrı merkezinde müşterilere sunulan ürünlerin bütün özelliklerinin öğrenilmesi gibi görev ve sorumluluklar alacaklar.

Yapı Kredi Bankası İş Başvuruları

13 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek olan Yapı Kredi Bankası iş başvuruları ile ilgilenerek işe alımı sağlanan yeni personeller banka bünyesinde yönetici pozisyonunda sürekli ve tam zamanlı olarak görevlendirilecekler. Bu pozisyona dair diğer tüm merak edilen soruların cevaplarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşılarak banka personel alımı iş başvurusu yapılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-cagri-merkezi-satis-ve-destek-gelistirme-muduru-1872859

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.