Ana SayfaKredilerZiraat Bankası 5.000 TL Tüketici Kredisi!

Ziraat Bankası 5.000 TL Tüketici Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi, bankanın diğer kredi kampanyaları gibi uygun krediler arasında yer almaktadır.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi

Esnek bir yapıya sahip olan en uygun Ziraat Bankası tüketici kredisi 3 ile 48 aya varan vade avantajından yararlanılabilmektedir. Uygun faizli ihtiyaç kredisi olarak da adlandırılabilen bu kredi seçeneğinden faydalanan müşteriler için çeşitli ödeme seçenekleri de vardır. Online ihtiyaç kredisi şeklinde başvuru yapılabilecek olan bu krediye Ziraat Bankası şubelerine giderek de başvuru yapılabilmektedir. Ziraat Bankası web sitesinden, bankanın internet şubesinden, Ziraat Mobil’den, banka çağrı merkezinden ve Ziraat Bankası ATM’lerinden de başvuru yapılabilmektedirler.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredileri

Bu kredi için hayat sigortası şartı vardır. Hayat sigortası ücretinin ne kadar olacağı kredinin tutarı, vadesi, kredi sahibinin yaşı ve cinsiyetine göre değişmektedir. Kredinin tahsis ücreti toplam kredi tutarının yüzde 0.5’i oranındadır. Ayrıca yüzde 5 oranında BSMV de kredi kullanımı sırasında tahsil edilmektedir.

Ziraat Bankası tüketici kredisi gerekli evraklar ise kredi başvuru formu, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ya da kişinin pasaportunun fotokopisi, krediyi kullanan kişinin çalışma durumuna göre değişen gelir belgesi olarak sıralanabilir. Ayrıca şube tarafından gerekli görüldüğü hallerde ek belge de istenebilir.

5.000 Lira Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası 5.000 lira tüketici kredisi başvurusu yaparak nakit ihtiyacına çözüm bulmak isteyen ve bu kredisi onaylanan bir kişi bu krediyi 48 ayda ödemek istediği takdirde aylık yüzde 1.27 faiz uygulanır. Tüketici kredisinin yıllık maliyet oranı yüzde 20.2527’dir. Bu tutar ve vadedeki kredinin aylık taksitleri 147.63 liradır. Kredi bitiminde toplamda ödenmiş olan tutar ise 7.086,24 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.