Ana SayfaEkonomiBeklenen Zam Gelmedi! Ocak Ayına Kadar Yok!

Beklenen Zam Gelmedi! Ocak Ayına Kadar Yok!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

EPDK elektrik fiyatları konusunda flaş bir açıklamada bulundu. Herkesi ilgilendiren bu konu hakkında açıklama yapan EPDK yetkilileri, Ekim ve Aralık ayını içine alan aylık dönemde herhangi bir zammın söz konusu olmadığını söyledi.

Tüm vatandaşları yakından ilgilendiren bu konu hakkında önemli açıklama Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu yani EPDK’dan geldi. Elektrik fiyatları hakkında açıklamada bulunan Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu yetkilileri vatandaşları sevindirecek haberi kamuoyuyla paylaştı. Elektrik fiyatları konusunda önemli açıklamalarda bulunan yetkililer, Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 3 aylık dönemde elektrik fiyatlarına herhangi bir zammın olmayacağını yani elektrik fiyatlarında artış yaşanmayacağını açıkladı. Konu hakkında detaylı bilgi veren EPDK yetkilileri, uygulamanın 1 Ekim tarihinden itibaren geçerli olduğunu ve bu süre zarfında elektrik fiyatlarında herhangi bir artışın söz konusunun olmadığının altını çizdi. Elektrik abonelerinin 1 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacak tarife tablolarına EPDK’nın resmi sitesinin üzerinden ulaşılabileceğini belirten yetkililer, mesken abonelerinin ödeyeceği tutar konusunda da açıklamalarda bulundu. Mesken abonelerinin 100 kilovatsaatlik kullanım için ödeyeceği tutarın vergi ve fonalar dahil olarak hesaplandığında Ocak ayı ve Eylül ayları arasındaki gibi olacağını, herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceğini söyleyen yetkililer, bu süreçte tutarın 41 TL seviyesinde olacağını açıkladı.

En Son Zam Ocak Ayında Yapılmıştı!

Önümüzdeki 3 aylık süreç için elektrik fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını belirten EPDK yetkilileri, bundan önceki gelen zammın zamanı hakkında da hatırlatmada bulundu. Elektrik fiyatlarına gelen en son zammın 1 Ocak 2016 yılında yapıldığını söyleyen yetkililer, en son 2016 yılında yapılan fiyat artışının %6.8 seviyesinde olduğunu da açıkladı.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.