Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Katılım Bankası Tecrübeli Personel Alımı!

Türkiye Finans Katılım Bankası Tecrübeli Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası yeni personel alımları kapsamında Mali Tahlil Yetkilisi – Yetkili Yardımcısı pozisyonuna eleman alımı gerçekleştirilecektir. Bankanın bu pozisyona başvuru yapacaklarda aradığı özellik ve şartların neler olduğunun bilgisi haberimizden alınabilir.

Türkiye Finans Katılım Bankası Yeni Personel Alımı

Türkiye Finans Katılım Bankası eleman alımları iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin 4 yıllık eğitim veren örgün eğitin üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nden mezun olmaları gerekiyor. Adayların faizsiz bankacılık alanında çalışmayı istiyor olmalarının istendiği banka personel alımları iş başvurusunda yer alan diğer şartlar finansal analiz ile ilgili bilgi sahibi olmak, ileri düzeyde İngilizce bilmek, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek olmak, Microsoft Office programlarını ileri derecede kullanabiliyor olmak, iletişim yeteneklerinin gelişmiş olması, planlamada başarılı, organizasyon yapma konusunda sıkıntı yaşamayan, tercihen bu iş kolunda daha önce görev yapmış olması gerekiyor.

Banka tecrübeli personel iş başvurusu yapacak olan erkek adayların da askerlik görevlerini yapmış olmaları aranan özellikler arasında yer alıyor.

Banka Yeni Personellerin Görevleri

Türkiye Finans eleman alımı ile ilgilenen ve banka iş başvurusu yapan adaylar arasında gerekli değerlendirmelere tabi tutulduktan sonra işe alımı uygun görülenler sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacaklar. Yeni personeller Türkiye Finans Katılım Bankası’nın stratejilerine ve politikalarına uyumlu bir şekilde, müşterilerden gelen krediler ile ilgili taleplerin değerlendirmesini yapmak, istihbarat raporlarını ve mali analiz raporlarını hazırlamak, gerekli tüm kontrolleri yapmak gibi görevlerde bulunacaklar.

Türkiye Finans Katılım Bankası İş Başvuruları

Türkiye Finans Katılım Bankası iş başvuruları 17 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecektir. İlgilenen ya da banka personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen kişiler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-mali-tahlil-yetkili-yetkili-yrd-1875607

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.