Ana SayfaGündemDenizbank Sabit Faizli Taşıt Kredisi!

Denizbank Sabit Faizli Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sıfır ya da ikinci el araç sahibi olmak isteyen kişilere Denizbank taşıt kredisi ile en uygun faiz oranları ve vade seçenekleri sunulmaktadır.

Denizbank En Uygun Taşıt Kredisi

Denizbank en uygun taşıt kredisi ile araç sahibi olacak kişilere uygulanan faiz oranları bankaların en uygun taşıt kredileri arasında yer almasını sağlamaktadır. Eşit ve esnek taksitli ödeme planı ve sabit faiz oranları ile öne çıkan taşıt kredileri arasında yer alan bu kampanya da başvurulara 1 iş günü içinde cevap verilmektedir. Kredi kullanan kişilerin kredilerinin ilk taksitini kulanım gününden 45 sonrasında yapabilme imkanları da bulunmaktadır.

Denizbank Taşıt Kredisinin Masrafları

Denizbank avantajlı taşıt kredisi başvurusu yapan ve kredisi banka tarafından onaylanan kişiler kaskonun Denizbank tarafından yaptırılması durumunda faiz oranlarında yüzde 0.02 puan indirim hakkı elde ederler. Taşıt kredisi tahsis ücreti toplam tutarın yüzde 0.5’idir. belirtilen aylık ve yıllık faiz oranlarına kredi için tahsil edilecek olan bütün faizler, ücretler ve vergiler de dahil edilir. Denizbank taşıt kredisi ile ilgili bildirdiği faiz oranlarını, kredinin kullanım şartlarını ve istenen belgeleri değiştirme hakkını saklı tutar.

En uygun taşıt kredisi olarak adlandırılabilen bu kredi seçeneğinde kredilendirme oranı sıfır kilometre ve ikinci el taşıtlar için fatura bedelinin 50.000 liraya kadar olan kısmında yüzde 70’tir. Bu oran 50.000 liranın üzerindeki bedellerde yüzde 50 olarak belirlenmiştir.

50.000 Lira Taşıt Kredisi

Denizbank 50.000 lira taşıt kredisi kullanan ve bu krediyi 48 ayda geri ödeyecek olan bir müşteriye aylık yüzde 1.38 oranında faiz uygulanır. Kredinin atlık taksitleri 1.518 lira olurken, bu tutar ve vadedeki krediye uygulanan yıllık faiz 22.869,30’dır. Kredi bitiminde ödenmiş olan toplam tutar da 73.119,30 lira olarak hesaplanabilir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.