Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Bireysel Müşteri Temsilcisi Personel Alımı!

Burgan Bank Bireysel Müşteri Temsilcisi Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank yeni personel alımları kapsamında Bireysel Bankacılık Portföy Yöneticisi pozisyonu için işe alımlar gerçekleştirilecek. Bu konudaki bütün ayrıntılara haberimizde yer verilmiştir.

Burgan Bank’ın müşteri portföyünde ağırlıklı olarak kurumsal firmalar ve finansal kuruluşlar bulunmaktadır. Merkezi Kuveyt’te olan banka, 38 yıldır bankacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Türkiye’de de önemli bankalar arasında yer alan Burgan Bank’ın personel alımı yapacağı pozisyona dair bütün detaylara aşağıda yer verilmiştir.

Tecrübeli Müşteri Temsilcileri Aranıyor

Burgan Bank yeni eleman alımları kapsamında tecrübeli banka müşteri temsilcisi alımı gerçekleştirilecek. Banka iş başvurusu yapmak isteyen adayların Bireysel Bankacılık departmanında olmak üzere daha önce en az 5 yıl çalışmış olması ve deneyim kazanmış olması aranan şartlar arasında yer alıyor. Başvuru sahiplerinin 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler ya da Mühendislik Fakültesi’nden veya ilgili farklı bölümlerden mezun olması aranan şartların başında bulunuyor.

Banka Müşteri Temsilcilerinde Aranan Özellikler

Banka müşteri temsilcisi iş başvurusu yapacak olan kişilerin SPK Temel Düzey Müşteri Temsilciliği ve SPK Temel Düzey lisanlarına ve Bireysel Emeklilik Sertifikası sahip olmaları gerekiyor. Burgan Bank yeni personellerinde aranan diğer özellikler analitik düşünme yeteneği sahibi olmaları, sözlü ve yazılı iletişimde başarılı olmaları, satış ve pazarlama teknikleri hakkında bilgi sahibi olmaları şeklinde sıralanıyor. Banka personel alımı iş başvurusu yapacak olan erkek adaylarda aranan şart ise askerlik hizmetlerini tamamlamış olması olarak dikkat çekiyor.

Burgan Bank İş Başvuruları

11 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek olan Burgan Bank iş başvuruları ile ilgilenen, işin tanımını öğrenmek isteyen ve banka iş başvurusu yapmak isteyen kişiler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-kalamis-sb-bireysel-bank-portfoy-yoneticisi-1681727

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.