Ana SayfaKredilerICBC Bank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

ICBC Bank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ICBC Bank ihtiyaç kredisi ile banka müşterileri çeşitli nakit ihtiyaçları için çözüm üretebilmektedirler. Uygun faiz oranları ile dikkat çeken bu kredi fırsatından yararlanmak isteyenler için 48 aya kadar vade seçeneği uygulanmaktadır.

Online İhtiyaç Kredisi Kullanımı

Online ihtiyaç kredisi başvurusu şeklinde başvuru yapılabilen ICBC en uygun ihtiyaç kredisine banka şubelerine giderek de başvuru yapılabilir. Bu kredi seçeneğinde toplam kredi tutarının yüzde 0.5’i tutarında kredi tahsis ücreti ve yüzde 5’i oranında BSMV alınmaktadır. Bu kredide ayrıca hayat sigortası şartı vardır. Hayat sigortasının tutarı kredi sahibinin yaşı, kredinin tutarına göre değişiklik göstermektedir. ICBC Bank avantajlı ihtiyaç kredisinin tüm faiz, ücret, vergi ve sigorta ücretleri yıllık maliyet oranına dahildir. Banka, açıkladığı faiz oranlarında, kredi kullanım şartlarında ve istediği kredi kullanımı için gerekli belgelerde değişiklik yapma ya da ilave etme hakkını saklı tutar.

ICBC Bank İhtiyaç Kredisi                                

Bankaların en uygun ihtiyaç kredileri arasında bulunan ICBC Bank uygun kredi kullanan müşterilerden başvuru sırasında kimlik belgesi, çalışma durumuna göre gelir belgesi gibi evraklar istenmektedir. Teminat şartı olmayan kredi olarak da bilinen bu kredi seçeneği ile en az 1.000 lira, en fazla 100.000 lira kredi kullanılmaktadır.

10.000 Lira İhtiyaç Kredisi

ICBC ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak 10.000 lira tutarında kredi ihtiyacını ve bu krediyi 48 ay vadede geri ödemek istediğini bildiren bir kişiye aylık yüzde 1.20 faiz uygulanır. Aynı tutar ve vadedeki kredinin aylık taksitleri 290 lira, tahmini masraf tutarı 63.50 liradır. Krediye uygulanan yıllık faiz oranı yüzde 19.1345, kredi bitiminde ödenmiş olan toplam tutar da 13.920 liradır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.