Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk Katılım Bankası Yazılımcı Personel Alımı!

Albaraka Türk Katılım Bankası Yazılımcı Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası Yazılım Uzmanı personel alımları yapıyor. Banka yazılımcı personel alımları ile ilgilenenler haberimizden bütün ayrıntıları öğrenebilirler.

Türkiye’deki katılım bankacılığı iş kolunun liderlerinden olan Albaraka Türk Katılım Bankası yazılım ekibine dahil etmek üzere yeni personel alımları yapıyor. Banka yazılımcı personel iş başvurusu yapacak olan adayların aşağıda bildirilen şart ve özellikleri yerine getiriyor olması gerekiyor.

Tecrübeli Yazılımcı Personeller Aranıyor

Albaraka Türk Katılım Bankası yeni personel alımları kapsamında banka yazılımcı personel iş başvurusu yapmak isteyen adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği gibi fakültelerinden mezun olması öncelikli şartların arasında yer alıyor. Tecrübeli yazılımcı banka personeli işe alımı gerçekleştirilecek olduğundan başvuru sahiplerinin yazılım geliştirme üzerine 1 – 3 yıl süresince çalışmış ve tecrübe kazanmış olması da gerekiyor. Adayların ayrıca katılım bankacılığı alanında çalışmayı istiyor olması, SQL Server ve T – SQL veri tabanları ile ilgili bilgi sahibi olması istenirken daha önceden web tabanlı uygulama geliştirme süreçlerinde yer almış olmaları da tercih sebepleri arasında bulunuyor.

İngilizce Bilen Yazılımcı Banka Personeli Alımı

Banka yazılım uzmanı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin ileri seviye İngilizce biliyor olması da Albaraka Türk tarafından isteniyor. Başvuru sahiplerinin ayrıca analitik düşünebilen, işinde sonuç odaklı çalışmayı kendine prensip edinmiş, öğrenmeye, gelişime ve yeniliklere hakim, takım halinde çalışma şekline uyum gösterebilecek olan kişiler olması gerekirken, başvuru sahibi erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini bitirmiş veya en az 3 yıl tecil ettirmiş olmalarının gerektiği olarak dikkat çekiyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası İş Başvuruları

3 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek olan Albaraka Türk Katılım Bankası iş başvuruları ile ilgilenen ve başvuru yapmak isteyen kişiler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-yazilim-uzmani-1670130

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.