Ana SayfaBankacılık1.000 TL Taksit İle Ev Alınır Mı?

1.000 TL Taksit İle Ev Alınır Mı?

1.000 TL Taksit İle Ev Alınır Mı? 1000 TL İle Adım Adım Ev Sahibi Olmak! 1000 TL İle Ev Sahibi Olunabilir! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kira ödemekten bıkmış insanların karşılarına zaman zaman ev sahibi olabilecekleri fırsatlar çıkar. Kimisi bu fırsatı zamanında yakalar kimisi de kaçırır. Bazı insanlarda riske girmek istemezler ve kirada oturmaya devam ederler. Ev sahibi olarak kira derdinden kurtulmak isteyen insanlar için birçok alternatif yöntemler üretildi.

Günümüz Türkiye’sinde 100.000 TL’ye çok lüks olmasa da kullanışlı bir daire alınabiliyor. Bu durumda azda olsa birikimi olan bir kişi bu parayı teminat yapıp bir bankadan kredi çekebilir. Çekmiş olduğu krediyi de uygun taksit oranlarıyla kira öder gibi ödeyebilir.

1000 TL İle Adım Adım Ev Sahibi Olmak

Bankalarla daha önceden kredi, kredi kartı gibi ilişkileri çok iyi olan insanlar eğer ev sahibi olmak istiyorlarsa vakit kaybetmeden araştırmaya başlamalılar. Küçük bir teminat ile konut kredisi için uygun bir bankaya başvurabilirler. Bankanın kredi vermek için istediği vasıflara sahip olmaları durumunda ev hayallerine çok yaklaşacaklardır.

Bankalar genellikle talep edilen kredinin taksit tutarının iki katı gelire sahip olan kişilere olumlu bakmaktadır. Yani 100.000 TL değerinde bir ev almak isteyen insan ortalama 20-25.000 TL civarında bir teminat ayarlayabilirse geri kalan 75-80.000 TL gibi bir rakamı da bankadan kredi çekebilir.

Bankadan 120 ay taksit talep eden biri kişi her ay 1.000 TL civarında bir ödeme yapacaktır. Başvuru sahibinin minimum 2.000 TL geliri varsa ve bankalarla ilişkileri iyi durumdaysa ev sahibi olmak içinde önünde bir engel kalmayacaktır.

1000 TL İle Ev Sahibi Olunabilir

Bu durumda 700-800 TL ev kirası ödeyen bir kişi giderlerini kısarak 10 yıl gibi bir süre sonunda aylık 1.000 TL ödeyerek ev sahibi olabilecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.