Ana SayfaGündemTürkiye’de Bir İlk! Vakıfbank’tan Ortak Logolu Bankomat Kartı!

Türkiye’de Bir İlk! Vakıfbank’tan Ortak Logolu Bankomat Kartı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank tarafından müşterilerine sunulan hizmetler her geçen gün artıyor. Bankanın bu kapsamda sunduğu avantajlı ürünlerden biri daha hayata geçirildi.

Dünyanın 185 Ülkesinde Kullanılacak

Vakıfbank, TROY olarak bilinen Türkiye’nin Ödeme Sistemi ile Discover Finansal Hizmetler tarafından yapılan işbirliği sonucunda Bankomat kartlarını yurtdışı kullanımına açtı. Bu sayede Vakıfbank, dünyanın birçok yerinde kart kullanıcısı müşterilerinin yanında olacak. Discover ve TROY’un logolarının bulunduğu Vakıfbank Bankomat kartları ile dünya genelinde 185 ülkede yaşayan 41 milyondan fazla alışveriş noktasında 1 milyon 900 binden fazla ATM’de her türlü bankacılık hizmetleri yapılabilecek.

Vakıfbank Bankomat Kart Türkiye’de Bir İlk

Vakıfbank Ödeme Sistemleri ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Yeşil, bu konuda bir açıklama yaptı. İlker Yeşil yatığı açıklamada Bankomat Kart’ta bulunan özellikler ile dünya genelinde çeşitli yerlerde kart kullanıcısı müşterilerine hizmet vermeye devam ettiklerini, Bu işbirliği sayesinde Türkiye’de bir ilke imza atmış olmaktan dolayı da ayrıca mutlu olduklarını söyledi.

41 Milyondan Fazla Alışveriş Noktasında Kullanılabiliyor

İlker Yeşil açıklamasında ayrıca Discover ve Türkiye’nin Ödeme Yöntemi yani TROY ile yalpan işbirliğinden doğan ortak platforma katılan Vakıfbank Bankomat Kart sahibi müşterilerinin kartlarının dünyanın 185 ülkesinde kullanabileceklerini, 1 milyon 900 bin adet ATM aracılığıyla vadesiz mevduat hesaplarından para çekme işlemi yapabileceklerini, ayrıca yine dünya genelinde 41 milyondan fazla sayıda olan alışveriş noktasından gerçekleştirecekleri alışverişlerinde de sorun yaşamayacaklarını, Vakıfbank olarak müşterilerine özel bankacılık hizmetleri sunarak Türkiye’ye değer katmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.