Ana SayfaDiğer İş İlanlarıGümrük ve Ticaret Bakanlığı 425 Kişiye Memur Olmanın Kapılarını Açıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 425 Kişiye Memur Olmanın Kapılarını Açıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, çeşitli kadrolar için toplamda 425 yeni memur alımı yapacak. 25 Ekim 2017 tarihinde başlayan personel alımı için başvurular, 5 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, çeşitli kadroları için alım yapacağı 425 yeni memur için personel alımı başvuruları 25 Ekim 2017 tarihine başladı. Alım yapılacak kadrolar arasında en fazla kontenjan, muhafaza memurluğu kadrosu için açıldı. Memur adayları, açılan kadrolar için iş başvurusunu 5 Kasım 2017 tarihine kadar gerçekleştirebilecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alım Başvuruları

25 Ekim 2017 tarihinde başlayan personel alımı başvurularına, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na ait resmi internet sitesi üzerinden iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. www.gtb.gov.tr üzerinden yapacağınız giriş sonrasında ‘İş Talep Formu’nu online olarak doldurduktan sonra, pozisyon ve kadro tercihinizi yaparak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Yapılacak başvuru işlemleri sonrasında Bakanlık, 18 Aralık 2017 tarihinden 8 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan sözlü sınav/mülakat için için, kadro sayısının 3 katı kadar, KPSS puanı başarı sırasına göre aday davet edecek.

Sınav tarihinden en az 10 gün önce, sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların adları, soyadları, sınav yerleri ve sınav tarihleri yine Bakanlığa ait resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alım Başvuru Şartları

Memur adayları, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından açılan personel alım ilanına başvuru yapma aşamalarında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’n 48’inci maddesindeki genel şartları taşıyor olmaları ve 2016 yılında düzenlenen KPSS’den KPSSP3 puan türünde 70 ve üzerinde bir puan almış olmaları gerekiyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Yapılacak Kadrolar

Bakanlık tarafından açıklanan 425 kişilik kadronun; 300 kişisi muhafaza memuru olarak istihdam edilecek. Geriye kalan 125 kişi arasından ise; 50 kişi memur olarak istihdam edilirken, 25 kişilik avukat kadrosu ve 50 kişilik de tüketici hakem heyeti raportörü istihdamı gerçekleştirilecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.