Ana SayfaGündemGaranti Bankası'na 3. Kez Bireysel Bankacılık Ödülü!

Garanti Bankası’na 3. Kez Bireysel Bankacılık Ödülü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası bireysel bankacılık alanında elde ettiği başarıyı hız kesmeden sürdürüyor. Banka, 3. defa Türkiye’deki en iyi bireysel banka olma ünvanını elde etti.

Global düzeyde önemli bir saygınlığa sahip olan finans dergilerinden World Finance Magazine tarafından gerçekleştirilen sıralamada Garanti Bankası bu yıl da bireysel banka alanında birinci sıradaki yerini korudu.

3 Yıl Üst Üste Lider Garanti Bankası!

Türkiye’de hizmet veren bankalar arasında 3 yıl üst üste en iyi bireysel bankacılığı sunma ödülünü hak eden Garanti Bankası, bu alanda da bir rekora imza atmış olmayı başardı.

Garanti Bankası bireysel bankacılık alanında bu başarıyı 3 yıldır süregelen bir şekilde elde etmeye devam ediyor. 2016 yılı içerisinde tam 1 milyon kişiye kredi imkânı sunan banka, aynı zamanda pazar genelinde sahip olduğu payı da yüzde 14,6’ya kadar çıkartmayı başardı. Tüketicilere en fazla destek veren banka olma ünvanını da taşıyan Garanti Bankası, toplamda 22,6 milyar Türk Lirası büyüklüğündeki kredi hacmi ve yüzde 14,2’lik pazar payı ile birlikte, özel bankalar arasında en fazla konut kredisi veren banka ünvanını da taşıyor.

Garanti Bankası tarafından sunulan kredi olanaklarına göz atıldığında, banka tarafından düzenlenen ve Garanti Mortgage adında ayrı bir departman eşliğinde temin edilebilen konut kredisi ile tam 442 bin kişi sıcak bir yuvaya sahip olurken, ayağını yerden kesecek, gündelik hayatını daha rahat bir şekilde idame ettirebilecek 351 bin kişi de yeni otomobillerinin sahibi oldu.

Garanti Bankası Genel Müdür  Yardımcısı Mahmut Akten, Garanti Bankası’nın elde ettiği bu başarı hakkında yorumlama yaparken, bankanın oldukça üst düzey bir teknolojik alt yapıya sahip olduğunu, aynı zamanda ürün çeşitliliğinin de oldukça yüksek olduğunu belirtirken; Garanti Bankası’nın her geçen gün değişen ve gelişen dijital bankacılık anlayışına da hem şubelerinde, hem internet bankacılığında, hem de mobil bankacılığında yer vererek müşterilerinin hızlı ve pratik işlem yapmasına önem verdiğini aktardı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.