Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan Ertelemeli, Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank’tan Ertelemeli, Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, kamu personelleri, özel sektör çalışanları ve emekli müşterileri için uygun faiz oranları, uygun ödeme planları ve anında başvuru yapma imkanı ile bireysel harcamalarına finansman desteği veriyor.

İhtiyaç kredisi kapsamında Sonbahar Kredisi Kampanyası düzenleyen Vakıfbank, yüzde 1,24’ten başlayan faiz oranları uyguluyor. İhtiyaç kredisi faiz oranları müşterilerin krediye konu dosya masraflarını ödemelerine ya da ödememelerine bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Alınan dosya masrafı ücreti temin edilen kredi tutarının en fazla binde beşi kadardır. Bu ücret binde beş oranında fazla olmamaktadır. Dosya masraflarını ödeyerek ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler için aylık yüzde 1,24 oranında, bu ödemeyi yapmak istemeyenler için ise aylık yüzde 1,29 oranında faiz uygulanmaktadır.

Sonbahar Kredisi Başvurusu ve Detayları

Sonbahar kredisi başvurusu 3 farklı kanaldan gerçekleşmektedir. Bunlardan biri SMS’tir. SMS ile kredi başvurusunun yapılabilinmesi için müşterilerin cep telefonlarının mesaj kısmından sırası ile birer boşluk bırakarak KREDİ, T.C. kimlik no ve aylık gelirlerini yazmaları, sonrasında ise 5724’e mesaj atmaları gerekmektedir. Örneğin; KREDİ 0123467891 2500 gibi…

SMS ile yapılan başvurularda sms ücreti müşterilere ait olmamaktadır. SMS ücreti 0,65 TL olarak hesaplanmıştır.

İhtiyaç kredisi başvurusu için bir diğer yöntem ise Vakıfbank internet sitesidir. Bankanın internet sitesine girip, kampanyaya ilişkin adımların takip edilmesi gerekmektedir. Bir diğer başvuru kanalı ise banka şubeleri olmaktadır.

İhtiyaç Kredisi Ödeme Planları

Vakıfbank, aynı zaman müşterilerine çeşitli türlerde ödeme imkanları sunmaktadır. Aydan aya eşit tutarlarda ödemeler haricinde artan ya da azalan tutarlarda ödeme, ilk 3 aylık dönemde ödeme yapmama, 3 ay da bir eşit taksit tutarları ile ödeme, son kredi taksidinin balon ödemeli yapılması ya da müşteri özelinde değişken taksit tutarları ile ödeme planlarının oluşturulmasıdır.

Artan taksitli ihtiyaç kredisinde müşterilerin müşteri gelir ve skor bilgileri değerlendirmeye alınmaktadır. Ayrıca yine Vakıfbank, gerekli görmesi halinde kredi kullandırım şartlarında değişiklik yapabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.