Ana SayfaGündem5 Kasım YÖKDİL Sınavı Giriş Belgeleri Yayınlandı!

5 Kasım YÖKDİL Sınavı Giriş Belgeleri Yayınlandı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

YÖK’ün Anadolu Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi’nin iş birliğinde düzenlenen YÖKDİL sınavı için sınav giriş belgeleri yayınlandı.

30 Ekim – 4 Kasım 2017 tarihleri arasında yayınlanması planlanan YÖKDİL sınav giriş belgeleri, bu gün itibariyle ilgili internet sitesi üzerinden yayınlandı.

YÖKDİL, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK)’ün koordinasyonu ile birlikte Ankara Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi tarafından kurulan iş birliği ile düzenleniyor. Sınav giriş belgeleri, bugün itibariyle http://yokdil.yok.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanırken, sınav 5 Kasım 2017 Pazar günü, saat 09.30’da tek oturum olarak düzenlenecek.

YÖKDİL Sınavı Kaç Dakika?

Toplamda katılımcılara 80 sorunun sorulacağı sınav, 9.30’da başlayıp, 12.30’a kadar devam edecek. Sınav esnasında adaylara herhangi bir kalem, silgi gibi kırtasiye materyalleri verilmezken, sınava girecek olan adayların siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan bir silgiyi yanında bulundurmaları gerekiyor.

Sınava Girerken Hangi Belgelerin Yanınızda Bulunması Gerekiyor?

YÖKDİL sınavına giriş aşamasında adayların yanlarına sınav giriş belgesinin bulunması gerekiyor. Sınav giriş belgesini, yokdil.yok.gov.tr adresi üzerinden 4 Kasım 2017 tarihine kadar temin ederek, çıktısını alabilirsiniz. Aynı zamanda fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesinin de yanınızda bulunması, sınava giriş aşamasında yanınızda bulunması zorunlu olan belgeler arasında yer alıyor.

YÖKDİL sınavının başlaması ile birlikte ilk 50 dakika ve son 15 dakika süreçlerinde sınavdan çıkışa müsaade edilmiyor. 09.30’da başlayacak olan sınavdan 10.20’ye kadar çıkışa müsaade edilmez iken, 10.20 – 12.15 arasında sınavını bitiren adayların çıkmasına müsaade ediliyor. 12.15 – 12.30 arası olan sınavın son 15 dakikası, sınavdan yine çıkılmasına müsaade edilmiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.