Ana SayfaGündemŞekerbank Yılın 9 Ayında 76,3 Milyon Lira Kar Açıkladı

Şekerbank Yılın 9 Ayında 76,3 Milyon Lira Kar Açıkladı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankacılık alanındaki köklü tarihi ile ülkemizin önemli kurumları arasında yer alan Şekerbank yılın üçüncü çeyreğine ilişkin mali tablolarını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada 2017 yılının ilk dokuz ayı boyunca topla kredi hacminin geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 19 artarak 19,4 milyar liraya yükseldiği belirtili. Bankanın aktiflerinin büyüklüğü ise yüzde 23 oranında artarak 28 milyar liraya ulaştı.

Bankanın Öz Kaynakları 2,6 Milyar Lira Oldu

Mevduat hacmini tabana yayarak güçlendirmeye devam eden Şekerbank, 30 Eylül tarihli solo bilanço verilerine göre mevduat hacmini yüzde 23 büyüterek 18,2 milyar liraya yükseltti. Bankanın öz kaynaklarındaki gelişim de aynı paralelde olarak 2,6 milyar liraya ulaştı.

KOBİ ve Tarım Bankacılığında Önemli Bir Kurumuz

Şekerbank Genel Müdürü Servet Taze tarafından basın mensuplarına yapılan açıklamada Şekerbank olarak KOBİ ve tarım bankacılığında mevcut güçlü konumlarını harekete geçirmenin ve daha ileri bir seviyeye ulaşmanın gayreti içerisinde oldukları belirtildi. Taze açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Şekerbank kuruluş misyonu açısından tarımın finansmanını sağlamak ve üreticiyi desteklemek için yola çıkmış bir finans kurumudur. Bu misyonu bugüne kadar devam ettirebilmek ve hem çiftçimize hem de üreticimize hak ettiği oranlarda en iyi desteği sağlayabilmek için gayret göstermekteyiz. Bankamızın toplam kredi portföyünün yüzde 11’lik kısmını tarım kredileri oluşturmaktadır. Bu müşterilerimizin büyük çoğunluğu küçük üreticiler ve çiftçi ailelerden oluşuyor. Sektörde bu insanlara hizmet verdiğimiz için oldukça mutluyuz. Her geçen yıl bu hizmetlerimizi daha da artırarak üretimin finansmanı aşamasında öncü rol oynamaya devam edeceğiz.”

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.