Ana SayfaGündemGaranti Bankası’na 2 Yeni Ödül!

Garanti Bankası’na 2 Yeni Ödül!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Garanti Bankası iki farklı dalda birincilik elde ederek ödüllerin sahibi oldu.

Garanti Bankası, her yıl düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde iki farklı dalda birincilik elde etti. En iyi internet ve web uygulamaları konusunda halkın oyları ile belirlenen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Garanti Bankası’na iki ödül geldi.

Yeni tasarımı, kullanım rahatlığı, sahip olunan işlem kapasitesi ile birlikte Garanti Cep, bankacılık ve finans kategorisinin en iyi mobil uygulaması seçilirken, Garanti Mortgage için hazırlanan internet sitesi de aynı kategori içerisinde en iyi web sitesi alanında birincilik ödülünü kazandı.

Bankacılık ve Finans kategorisinde iki farklı alan için birincilik ödülü kazanan Garanti Bankası, ilk ödülü en iyi mobil uygulama seçilen Garanti Cep uygulaması ile hak etti. Garanti Bankası, Garanti Cep uygulaması ile birlikte kredi başvurusundan mevduat hesabı açılışına kadar birçok alanda müşterilerinin işlemlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak sağlaması adına hazırlandı.

İkinci ödülü olan en iyi web sitesi ödülü ise Garanti Bankası’nın konut kredisi alanında hizmet sunduğu Garanti Mortgage’ye ait garantimortgage.com olurken, bu ödül ile birlikte Bankacılık ve Finans kategorisinde üst üste birinci olarak seçilen ilk internet sitesi olma ünvanı da elde edildi.

31 Ekim 2017 Salı günü tarihinde düzenlenen ödül töreni ile birlikte 15. Altın Örümcek Web Ödülleri sahiplerine verilirken, Garanti Cep ve Garanti Mortgage aynı zamanda ‘Halkın Favorisi’ ödülüne de layık görüldü.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.