Ana SayfaGündemDenizBank 1,4 Milyar Lira Kar Açıkladı

DenizBank 1,4 Milyar Lira Kar Açıkladı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş tarafından gerçekleştirilen yazılı açıklamada bankanın 2017 yılının ilk 9 ayına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. 740 şubesi ve 15 bine yakın çalışanı ile Türkiye’nin dört bir tarafında hizmetlerine devam eden bankanın başarılı bir dönem geçirdiğini ifade eden Ateş konu ile ilgili şu şekilde bilgi verdi:

“Bankamız aktiflerini yılın ilk 9 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 24 arttırmıştır. Bu sayede toplam aktifimiz 153 milyar liraya ulaşmış, net karımız da yüzde 28 yükselerek 1 milyar 416 milyon lira olmuştur. Mevduatlarımızda yaşanan yüzde 33 oranındaki artış ile rekor bir seviye elde etmiş durumdayız. Toplam mevduatımız 105 milyar liraya ulaştı. Kredilerimiz ise yüzde 24 artış gösterdi ve 138 milyar liralık bir kredi desteği 11,2 milyon kişiye ulaştırıldı.”

En Büyük 5 Özel Bankadan Biriyiz

1997 yılında kurulduğu günden bu yana zor bir misyonu yerine getirmek için büyük gayret sarf eden DenizBank’ın bugün ulaştığı seviyenin gurur ile kutlandığını belirten Ateş, kurumun 20. yılının özel bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Ülkemizin gelişimi için stratejik bir öneme sahip olan enerji, eğitim, sağlık, turizm, altyapı, tarım, spor, gemicilik ve belediyeler gibi alanlara önemli finansman desteği sağlayan bankanın KOBİ’ler arasındaki yeri ve etkinliğinin de her geçen artmakta olduğu açıklamada belirtildi.

Türkiye’nin dört bir yanındaki şubelerinin sayısının 740’a ulaştığını belirten Ateş, 15 bine yakın çalışan sayısı ile ülkenin en büyük beş özel bankası arasında yer aldıklarını dile getirerek bu aşamaya gelmede destek veren müşterilerine ve öz veri ile görevlerini yerine getiren personellerine teşekkür etti.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.