Ana SayfaGündemTürk Eximbank’tan İhracata Dev Destek!

Türk Eximbank’tan İhracata Dev Destek!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Eximbank, Türk ihracatçılarına tam 45 milyar dolar tutarında hem nakdi kredi, hem de sigorta ve teminat imkânı sunmaya hazırlanıyor.

2018 Yılında Nakdi ve Gayrinakdi Destek Artırılacak!

Türk Eximbank 2018 yılında Türk ihracatçısına önemli destekler sunmak için kolları sıvadı. Barter olarak bilinen, emtia bazlı finansman modelini geliştiren Türk Eximbank, 2018 yılı itibariyle 45 milyar dolar tutarında nakdi ve gayrinakdi destek sağlamayı hedefliyor.

2018 Yılı Programı’nda açıklanan verilere göz atıldığında, Türkiye’nin gerçekleştirdiği ihracatın artışı için Türk Eximbank da elini taşın altına koyacak. İhracat artışına destek olabilmek amacı ile, tüketimi artıracak ihraç ürünlerinde özgün tasarımların özendirilmesi Türk Eximbank tarafından sağlanacak.

Marka Sayısı 250’ye Çıkartılacak!

Patent tescili ve uluslararası marka oluşturulması önünde faaliyet gösteren şirket ve girişimlerin desteklenmesi de bu kapsam dahilinde yer alırken; ihracatçılar için tanıtım desteği, pazarlama desteği gibi alt destek kolları da duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilecek. 2018 yılı itibariyle Turquality ve Marka Destek Programı dahilinde desteklenen marka sayısının da 250 markaya çıkartılması oluşturulan hedefler arasında.

Türkiye Tanıtım Grubu 2018’de İş Başına Geçecek

Türkiye’nin tanıtımı konusunda oldukça etkin bir çalışma yürütecek olan Türkiye Tanıtım Grubu’nun 2018 yılı itibariyle yurt dışında düzenlenen fuar ve organizasyonlarda Türkiye Markası Standı açarak, Türkiye’nin ve Türk malının bir imaj sahibi olunması konusunda desteklerini sunacak. Bu kapsamda 2018 yılında toplamda 2.500 aet bireysel fuar ve 250 adet yurt dışı fuarına ek olarak; 140 adet alım heyeti, 220 adet genel ve sektörel ticaret heyeti ile birlikte 35 adet de yurt içi fuara destek sunulacak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.