Ana SayfaKredilerZiraat Bankası 40.000 TL Masrafsız Kredi!

Ziraat Bankası 40.000 TL Masrafsız Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizdeki kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, müşterilerine özel masrafsız ihtiyaç kredisi sunuyor.

Masrafsız ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,34 olarak belirlenmiştir. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, 48 ay vadeye kadar da ödeme imkanları sağlıyor. Hem aydan aya eşit tutarlarda hem de 3 aydan bir eşit tutarlarda olmak üzere 2 farklı türde ödeme imkanı sağlayan banka, müşterilerine en uygun ihtiyaç kredisi ödeme planlarını sunmaktadır. Kredi başvurusunda müşterilerinden gelir belgelerini talep eden banka, gelir belgelerini inceler, aylık kredi ödemelerini gelire uygun olacak şekilde planlar.

Ziraat Bankası masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi tutarının en fazla binde beşi kadar alınan kredi tahsis ücreti tahsil edilmez. Aynı şekilde istihbarat ve haberleşme ücreti de alınmaz.

Kredi başvurusu banka şubelerinden yapılmaktadır. Banka şubesi haricinde başvuru kanalları bulunmamaktadır. Banka, başvuru sırasında müşterilerinden eksiksiz doldurulmuş kredi başvuru formu, T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaporttan herhangi birinin fotokopisi, çalıma durumuna göre değişkenlik gösteren gelir belgesi, krediye ilişkin istenebilecek ek belgelerin getirilmesi gerekmektedir.s

40.000 TL Masrafsız İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankasından temin edilen 40.000 TL masrafsız ihtiyaç kredisi için 48 ay vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi taksit tutarı bin 202,26 TL, yıllık maliyet oranı ise yüzde 21,0974 olmaktadır. Aynı kredi tutarı için 36 ve 24 ay vadeli ödeme planları düzenlendiğinde aylık kredi taksit tutarları sırası ile bin 472,23 TL ve 2 bin 22,10 TL, yıllık maliyet oranı ise değişmez.

40.000 TL kredi için 48, 36 ve 24 ay vadeli ödeme planlarında 3 ayda bir ödemeli plan düzenlenmesi halinde kredi taksit tutarları sırası ile 3 bin 661,68 TL, 4 bin 484,79 TL ve 6 bin 161,11 TL olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.