Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC Bank Lise Mezunu Engelli Banka Personeli Alımı Yapacak

HSBC Bank Lise Mezunu Engelli Banka Personeli Alımı Yapacak

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Bank, yayınladığı banka iş ilanı ile engelli personel alımı yapacağını duyurdu.

HSBC Bank yayınladığı banka iş ilanına başvuru yapan adaylar arasından engelli banka personeli alımı yapacağını duyurdu. İzmir’deki HSBC Bank şubelerinde istihdam edilmek üzere alım yapılacak olan engelli banka personeli için HSBC Bank tarafından talep edilen genel özellikler şu şekilde.

HSBC Bank Engelli Banka Personeli Şartları

HSBC Bank banka iş başvurusu yapacak olan engelli vatandaşların ilk etapta Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’na kayıtlı olmasına önem veriyor. Adayların en az lise mezunu olmasına önem veren HSBC Bank, adayların MS Office programlarına hakim olmasına ve programları etkin bir şekilde kullanabilmesine önem veriyor.

Alınacak engelli banka memuru için iş başvurusu yapan adayların ikna kabiliyetlerinin güçlü olmasına, iletişim becerisine sahip olmasına önem veren HSBC Bank, takım çalışması ile uyum sağlayabilecek adaylar arasından personel alımı gerçekleştireceğini belirtiyor.

HSBC Bank tarafından açılan banka iş ilanına başvuru yaparken, cep telefonu, mail adresi gibi iletişim bilgilerinizi yanlış girmeniz halinde banka sizinle iletişim kuramayacağı için iş başvurunuz olumsuz sonuçlanacaktır. HSBC Bank’ın banka mülakatına davet edebilmesi için iş başvurusu aşamasında iletişim bilgilerinizi doğru şekilde girmelisiniz. HSBC Bank, başvuru yapan adaylar arasından alım yapacağı kişi ya da kişilere SMS, E-mail gönderimi yaparak mülakat daveti gerçekleştirecektir.

HSBC Bank İş Başvurusu

HSBC Bank tarafından 16 Ekim 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, 10 Kasım 2017 tarihine kadar aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile CV’lerini göndererek iş başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-izmir-engelli-memur-1724178

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.