Ana SayfaGündemEPDK 33 Kişilik Personel Alımı Yapacağını Açıkladı!

EPDK 33 Kişilik Personel Alımı Yapacağını Açıkladı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından düzenlenecek olan personel alımları sınavı ile 33 kişinin istihdam edileceği açıklandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 33 Kişiyi İşe Alacak

Kısa adı EPDK olan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımları sınavı ile ilgili duyuru bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 33 kişinin enerji uzmanlı yardımcısı olarak işe alınacağı ve bu işe alımlar ile ilgili personel alımı sınavı düzenleneceği bilgileri yer aldı. Duyuruda ayrıca EPDK personel alımı sınavı başvurusu yapacak olan kişilerin sahip olması gereken özellikler de belirtildi.

EPDK Personel Alımı Sınavı Başvuru Şartları

EPDK personel alımı sınavı başvuru şartlarının başında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili maddesinde yer alan şartları yerine getirmek geliyor. EPDK tarafından istihdam edilecek olan 33 kişinin ayrıca üniversitelerin 4 yıllık örgün lisans eğitimi veren ilgili bölümlerinden mezun olması da gerekiyor. Resmi Gazete’de yayımlanan duyuruya göre personel alımı sınavı başvurusu yapmak isteyen adayların ayrıca 1 Ocak 2017 tarihi baz alınarak 30 yaşından büyük olmamaları, kısa adı KPSS olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda ilgili puan türlerinden en az 80 puan ve üzerinde almış olmaları da gerekiyor.

EPDK Personel Alımı Sınavı Tarihleri

EPDK personel alımı sınavı tarihleri online olarak düzenlenecek sınav için 13 Kasım 20 Kasım 2017, sözlü olarak düzenlenecek sınav için de 11 Aralık – 22 Aralık 2017 olarak açıklandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu personel alımı sınavı için kabul edilecek aday başvuru sayısı ise istihdam edilecek kişi sayısı olan 33’ün dört katı olarak kabul edilecek. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.