Ana SayfaGündemTürkiye İş Bankası Başarılı Gençleri Ödüllendiriyor!

Türkiye İş Bankası Başarılı Gençleri Ödüllendiriyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası Altın Gençler uygulaması kapsamında üniversite sınavında üstün başarı sağlayan 93 öğrenci ödüllendirildi.

93. Yılda 93 Öğrenci Ödüllendirildi

Türkiye İş Bankası Altın Gençler uygulaması ile 2017 yılında LYS olarak bilinen Lisans Yerleştirme Sınavı’nda üstün başarı gösteren 93 öğrenciyi ödüllendirdi. Ödüllendirilen öğrenci sayısının seçilmesinin anlamı ise Türkiye İş Bankası’nın bu yıl 93. kuruluş yılı olması olarak açıklandı. 2017 yılı LYS’ye giren ve sınav sonucunda Türkiye’nin önde giren üniversitelerine yerleşen 93 kişi ödülü düzenlenen bir törenle verildi. Törene İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali de katılım gösterdi. Tören Türkiye İş Bankası’nın Genel Müdürlük binasında tertiplenirken, öğrencilerin yanı sıra öğretmenleri ve aileleri de katıldı.

Ödül Alan İlk Öğrenciler 60 Yaşını Geçti                         

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, İş Bankası’nın bu yıl 93 yaşında olması itibariyle üniversite sınavında üstün başarı gösteren 93 öğrenciyi ödüllendirilmesi sebebiyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada öncelikle öğrencileri ve başarılarında katkı sağlayana öğretmenleri ile ailelerini kutladı.

Bali, Türkiye İş Bankası olarak eğitimi kalkınmanın en önemli etmenlerinden biri olarak gördüklerini ve bu yüzden önem verdiklerini, bankanın kuruluşundan beri uzun vadeli sosyal sorumluluk projelerine imza attığını, bu yöndeki desteklerini sürdüreceğini, Altın Gençler adlı uygulamanın ilkinin 1971 yılında yapıldığını, o tarihten bu yana sürdüğünü, bu uygulama kapsamında şu ana kadar 3 binden fazla öğrencinin ödül aldığını, uygulamanın hayata geçirildiği yıllarda ödül alan öğrencilerin bugün 60 yaşından fazla olduğunu söyleyerek gençlere başarıya giden yollar ile ilgili tavsiyelerde bulundu. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.