Ana SayfaGündemYapı Kredi Portföy'e 2 Yeni Ödül

Yapı Kredi Portföy’e 2 Yeni Ödül

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Portföy, düzenlenen Finance Digest Brand of Excellence 2017’de iki farklı ödülün sahibi oldu.

Yapı Kredi Portföy, müşterilerine en fazla değer katan şirketlerin değerlendirilmeye sunulduğu ve bunun finans sektörüne indirgendiği ‘Finance Digest Brand of Excellence 2017’ araştırmasında iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. Yapı Kredi Portföy’e verilen ödüllerden bir tanesi ‘Portföy Yönetiminde Marka Mükemmeliyeti, Türkiye 2017’ olurken, diğer ödül de ‘Emeklilik Fonlarında Marka Mükemmeliyeti, Türkiye 2017’ oldu.

Ulusal ve Uluslararası 2017 Ödülleri 6’ya Yükseldi!

Yapı Kredi Portföy, yıl başından bu yana hem ulusal, hem de uluslararası düzeyde elde ettiği ödüllerin sayısını Finance Digest Brand of Excellence ile birlikte 6’ya çıkartmayı başardı.

Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, Yapı Kredi Portftöy’e ilk ödülün global düzeyde önemli yayınlar yapan ve saygınlığa sahip Finance Digest Magazine tarafından verildiğini belirtti.

2017 yılı Eylül ayı itibariyle 19,6 milyar Türk Lirası büyüklüğüne kavuştuklarını ifade eden Alpay, hedeflerinin müşterilerin sahip oldukları ihtiyaçları anlayarak, bu ihtiyaçlar için en uygun ürünleri sunup, en uygun çözümler ile cevap vermek olduğunu ifade etti. Son yıllarda uluslararası birçok ödül kazandıklarını ifade eden Alpay, sadece 2017 yılı içerisinde aldıkları uluslararası ödül sayısının 4’e yükseldiğini, aldıkları ödüllerin 3 tanesinin de emeklilik fonları yönetimi alanında olduğunu ifade etti. Emeklilik fonları alanında hayata geçirdikleri çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını ifade eden Alpay, elde edilen başarıların ekstra bir motivasyon sağladığını, 2017 yıl sonu itibariyle pazarda sahip oldukları konumu daha ileriye taşımayı en büyük hedef olarak benimsediklerini aktardı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.