Ana SayfaGündemYapı Kredi Bankası Dünyanın En Yenilikçi Dijital Bankası Seçildi!

Yapı Kredi Bankası Dünyanın En Yenilikçi Dijital Bankası Seçildi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Saygın finans yayınlarından Global Finance Yapı Kredi Bankası’nı ‘Dünyanın En Yenilikçi Dijital Bankası’ listesinde ilk sıraya koydu. Yapı Kredi son bir yılda dijital bankacılıktaki uygulamalarından dolayı 30 ödüle layık görüldü. Yapı Kredi’nin kurumsal dijital kanallarının başarısı yine aynı kurum tarafından ‘ Dünyanın En İyi Kurumsal Site Tasarımı’ ödülünü de alması gündem haberleri arasında yer aldı. 

Dijital Bankacılığın Geleceğini Tasarlıyoruz

Yapı Kredi Bankası’nın CEO’su Faik Açıkalın bu yıl ayrıca yine Global Finans’ın bölgesel değerlendirmede “Avrupa’nın En İnovatif Dijital Bankası” seçildiklerini hatırlattı. ( Faik Açıkalın, gelecekte kullanılacak olan banka ürün ve hizmetlerini şimdiden tasarladıklarına değindi.

Yapı Kredi Bankası olarak amaçlarının insan hayatını daha değerli hale getiren teknolojiler üretmek olduğunu da belirten Açıkalın, bankanın Yapı Kredi Mobil uygulamasının, müşterilerin uzaktan bütün işlemleri yapabilecekleri özellikte olduğunu, Yapı Kredi’nin bütün kanallarının birbiriyle entegre bir şekilde çalışıyor olmasından dolayı tüm bankacılık işlemlerinin tek bir kanaldan yapılmasını mümkün hale getirdiklerini ifade etti.

Dijital Bankacılık Müşterileri Yüzde 35 Arttı                                                          

Dijital bankacılık müşteri sayısının geçtiğimiz 1 yılda yüzde 35 oranında artış gösterdiğini, mobil bankacılık hizmetlerinden faydalanan müşteri sayısındaki artışın da aynı dönemde yüzde 56 oranında gerçekleştiğini söyleyen Faik Açıkalın, Yapı Kredi Mobil ile birlikte çalışan QR kod sayesinde ATM’lere temas etmeden yapılan işlem adedinin de 4 milyon civarında olduğunu belirtti. 

Mobil Bankacılık Kullanımı Yüzde 85

Yapı Kredi Bankası’nın mobil bankacılık ürün ve hizmetlerini kullanılma oranının 2017 yılı eylül ayı itibariyle genel bankacılık hizmetlerinin yüzde 85’i oranında olduğunu da söyleyen Yapı Kredi Bankası CEO’su Faik Açıkalın, dijital bankacılık hizmeti alan 7 kullanıcıdan 6 ‘sının mobil bankacılıktan yararlandığını, nakit dışında gerçekleşen işlemlerde ilse dijital kanalların kullanım oranlarının yüzde 94 olduğunu, banka olarak elde ettikleri veriler ve layık görüldükleri ödüller ile Türk bankacılık sektöründe doğru yolda ilerlediklerini bir kez daha anladıklarını da belirtti.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.