Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan 100.000 TL SarıPanjur Konut Kredisi!

Vakıfbank’tan 100.000 TL SarıPanjur Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Vakıfbank, ev almak isteyenlere özel konut kredisi kampanyası düzenledi.

Konut kredisi kapsamında düzenlenen SarıPanjur Konut Kredisi Kampanyasının faiz oranları yüzde 0,87’den başlamaktadır. Faiz oranları hem vade sürelerine göre hem de müşterilerin aldığı kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir.

10 bin Türk Lirası ile 100 bin Türk Lirası arasında alınan konut kredilerinde 3 ile 12 ay arasında düzenlenen ödeme planında yüze 0,87 oranında, 13 ile 36 ay arasında düzenlenen ödeme planlarında yüzde 0,88 oranında, 36 ile 60 ay arasında yüzde 0,95 oranında, 60 ile 10 ay arasında ise yüzde 0,96 oranında faiz uygulanmaktadır.

100 bin Türk Lirası ile 200 bin Türk Lirası arasında alınan konut kredilerinde ise yine 3 ile 12 ay arasında düzenlenen ödeme planında yüzde 0,94 oranında, ile 36 ay arasında düzenlenen ödeme planlarında yüzde 0,95 oranında, 36 ile 60 ay arasında yüzde 1,03 oranında, 60 ile 10 ay arasında ise yüzde1,04 oranında faiz uygulanmaktadır.

Her ay eşit tutarlarda ödeme, artan tutarlı, azalan tutarlı, ara ve esnek ödemeli olmak üzere 5 farklı çeşitte ödeme imkanı sunulmaktadır.

Söz konusu kampanya yeni ev alanlar için geçerli olup, bankadan konut kredisi kullanıp, kredilerini bu kampanyaya taşımak isteyenler ya da başka bankadan konut kredisi kullanan ve Vakıfbank’a kredilerini transfer etmek isteyenler yararlanamamaktadır.

100.000 TL Konut Kredisi

SarıPanjur Konut Kredisi kapsamında 120 ay vadeli ödeme planı ile 100 bin TL tutarında finansman almak isteyenlerin aylık yüzde 0,96 faiz oranı ile ödeyecekleri kredi miktarı 1.407,10 Türk Lirası, kredi sonunda ödeyecekleri tutar ise 168.851,87  Türk Lirası olmaktadır. 500 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti, ortalama 800 Türk Lirası tutarında da ekspertiz ücreti alınmaktadır. Ancak ekspertiz ücreti evin bulunduğu lokasyona bağlı olarak değişmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.