Ana SayfaGündemBatı Avrupa’nın En İyisi Odeabank Seçildi!

Batı Avrupa’nın En İyisi Odeabank Seçildi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Global Finance tarafından her yıl düzenlenen ‘Dijital Bankacılık Ödülleri’nde bu yıl Odeabank rüzgarı esti. Odeabank sosyal medya kategorisinde dünyanın en iyisi seçilirken, 5 farklı kategoride de Batı Avrupa’nın En İyisi seçildi.

Global düzeyde önemli bir konuma sahip olan Global Finance, bu yıl on sekizinci defa dijital bankacılık ödüllerini dağıttı. 2017 Dünyanın En İyi Dijital Bankaları Ödülleri adı ile gerçekleştirilen törende Odeabank birçok kategoride başarıya imza atması ile dikkat çekti. Sosyal medya, bilgi güvenliği, yatırım hizmetleri kategorilerinde Batı Avrupa’nın en iyisi olarak seçilen Odeabank, 300’e yakın banka arasından birinciliği elde etmeyi başardı.

Sosyal medya kategorisinde dünyanın her yerinde hizmet veren 300’e yakın banka arasından dünyanın en iyisi seçilen Odeabank, aynı zamanda 5 farklı kategoride de Batı Avrupa’nın en iyisi ödülüne layık görüldü.

5 Farklı Kategoride Batı Avrupa’nın En İyisi Odeabank!

Odeabank, 2016 yılında olduğu gibi bu yıl da; bilgi güvenliği kategorisi, yatırım hizmetleri kategorisi ve sosyal medya kategorisinde Batı Avrupa’nın en iyi bankası seçilirken, bu ödüllerin aralarına en iyi web tasarımı ve en yenilikçi dijital banka kategorilerini de ekleyerek Batı Avrupa bölgesinde elde ettiği ödül sayısını 5’e çıkartmayı başardı.

Geçtiğimiz yıllarda aynı ödül töreninde fatura ödeme ve gösterimi, bilgi güvenliği, yatırım hizmetleri ve sosyal medya kategorilerinde Batı Avrupa’nın en iyisi seçilmeyi başaran Odeabank, kategoriler değişse de ödül sayısını düşürmedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.