Ana SayfaEkonomiVolkswagen ve Porsche’den Türkiye ile İşbirliği ile Yatırım Sinyali!

Volkswagen ve Porsche’den Türkiye ile İşbirliği ile Yatırım Sinyali!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Volkswagen ve Porsche markalarının Yönetim Kurulu Üyesi Uwe Hück, Suudi Arabistan yerine Türkiye ile işbirliğinde olmayı tercih edeceğini söyledi.

Suudi Arabistan Yerine Türkiye’ye Tercih Ederim

Türkiye Tasarım Haftası Etkinlikleri’ne katılan Alman devi otomotiv firmaları olan Volkswagen ve Porsche Yönetim Kurulu Üyesi Uwe Hück, burada bir konuşma yaptı. Tasarım Haftası Etkinlikleri’ne katılan Hück’e Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Başkanı Alper Kanca eşlik etti.

Uwe Hück, yaptığı konuşmada Türkiye’deki genç kuşağın çok zeki olduğunu, bu kuşak için ülkeye yapılması gerektiğini, Türkiye’nin ekonomi olarak ilginç bir yapıya sahip olduğunu, Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ilişkilerin daha da gelişmesi gerektiğini, kendisinin Suudi Arabistan’a yatırım yapmak yerine Türkiye’ye yatırım yaparak işbirliği içinde olmayı tercih edeceğini söyledi.

Önce Dostluk Sonra Ticaret

Kendisine yöneltilen gündemde Türkiye’ye yapılacak bir yatırımlarının olup olmadığı ile ilgili soruya şu anda Türkiye’de bulunmasının nedeninin dostluk olduğunu, ticaretin dostluktan sonra gelişebileceğini, söyleyerek cevap verdi.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi de yaptığı konuşmada ülkelerin siyaset ve ticareti birbirine karıştırmamasından yana olduklarını, iki ülke arasındaki ticaretin kolay oluşmadığını, iş adamlarının görevinin ülkeler arasında ticaret alanında köprü olmak olduğunu söyledi.

Porsche Yöneticisi Türk Boksör ile Dövüşecek

Volkswagen ve Porsche Yönetim Kurulu Üyesi Uwe Hück ile Avrupa şampiyonu Türk Boksör Fırat Arslan arasında yakın bir tarihte önce Almanya’da, rövanşı da Türkiye’de olmak üzere bir maç yapılacak. bu maça dair de konuşan Uwe Hück, bunun gerçek bir maç olacağını, bir şov olmayacağını, ancak dövüşün sadece ringde olması gerektiğini söyleyerek Türkiye – Almanya arasında yaşanan gerginliğe de değindi. Hück, iki ülke arasında yaşanan gerginliğin vatandaşlara da yansıyarak üzdüğünü söyledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
67TakipçilerTakip Et
2,215TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.

Lansman Ne Demek? Lansman Fiyat Avantajlı Mıdır?

Lansman Fransızca kökenlidir. Anlamı, tanıtım, ortaya çıkarma ya da tanıtma olarak bilinmektedir. Karşımıza genel olarak haberlerde ve televizyon reklamlarında çıkan lansmanla, piyasaya yeni çıkan bir ürünün satışa çıkmasında ya da bu ürünün tanıtımının yapılmasında sık sık karşılaşırız.

Fibabanka Lise Mezunu Engelli Memur Alımları Başladı!

Fibabanka tarafından yapılan banka personel alımları duyurusunda en az lise mezunu engelli memur alımları...

Kuveyt Türk 3 Farklı İlde Gişe Yetkilisi Alımı Yapıyor!

Türkiye'de 300'den fazla şubesi olan ve 5000'den fazla da çalışanı olan Kuveyt Türk Katılım Bankası bünyesinde istihdam etmek için Gişe Yetkilisi alımı yapacağını duyurdu.