Ana SayfaGündemVakıf Katılım Bankası’ndan 9.79 Milyar Lira Destek!

Vakıf Katılım Bankası’ndan 9.79 Milyar Lira Destek!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası, tarafından açıklanan verilere göre, Banka Türkiye ekonomisine 9.79 milyar Türk Lirası destek sağladı.

Vakıf Katılım’ın Finansal Verileri Açıklandı

Kamunun gücünün ve vakıfların paylaşımcı kültürünün bir araya getirilerek katılım bankacılığına yeni bir soluğun amaçlandığı Vakıf Katılım Bankası 2016 yılının şubat ayında hizmet vermeye başlamıştı. Vakıf Katılım Bankası tarafından 2017 yılının üçüncü çeyreklik dönemine ait finansal veriler açıklandı.

91 Milyon Lira Net Kar

Vakıf Katılım Bankası tarafından açıklanan sonuçlara göre 2017 yılının üçüncü çeyreğinde toplanan fon miktarı 8.39 milyar lira oldu. Aynı dönemde Banka’nın Türkiye ekonomisine sağladığı katkı da 9.79 milyar lira olarak gerçekleşti. Vakıf Katılım Bankası, Türkiye’de katılım bankacılığı sektöründe referans kurum olma özelliği ile istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Büyümesini sürdüren Vakıf Katılım Bankası, 2016 yılında aktiflerinin büyüklüğünü yüzde 124 oranında büyütmüştü. 2017 yılının üçüncü çeyreğinin sonu itibariyle Banka’nın aktif büyüklüğü 10.51 milyar liraya ulaştı. Vakıf Katılım Bankası bu yılın üçüncü çeyreğinde 91 milyon lira net kar sağladı.

KOBİ’lerin İhtiyaçları Öncelikli Faaliyetleri Arasında

Vakıf Katılım Bankası’nın hizmetleri arasında KOBİ’lerin ihtiyaçlarına yönelik her türlü finansal desteğin sağlanması ve birikimlerinin değerlendirilmesi yer alıyor. Kuruluşundan bu yana toplam olarak Türkiye genelinde 52 şubeye ulaşan Vakıf Katılım ülkenin her yerine yayılır hale geldi.

Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş, açıklanan finansal verilerle ilgili konuşarak 2017 yılının üçüncü çeyreğinde de güçlü görünümlerini devam ettirdiklerini, istihdam ve ekonomi alanındaki büyümenin Vakıf Katılım’ın öncelikli gündemini oluşturduğunu, geleceğe dair çaba ve umutlarının sürekli artmakta olduğunu söyledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.