Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Katılım Bankası, Gişe Yetkili Yardımcısı Alımları Yapacak!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Gişe Yetkili Yardımcısı Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası, fon toplama, nakit işlemleri, havale ve EFT, döviz alım ve satımı, fatura ve vergi tahsilatı ve benzeri gibi işlerin yapılması kapsamında banka personel alımları yapacak.

Gişe Yetkili Yardımcı alımı yapacağını duyuran Türkiye Finans Katılım Bankası, tüm adayları sürekli ve tam zamanlı olarak istihdam edecektir.

Yozgat ve Batman’daki şubeler için banka personel alımı yapılacak olup, başvuru yapacak adayların da bu lokasyonlarda ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

Adayların en az üniversite mezunu olmaları ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler 4 yıllık örgün eğitim veren İİBF, SBF, İşletme yada İktisat Fakültelerinin İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ile Endüstri İlişkileri Bölümü ya da Bankacılık ve Finans bölümleridir.

Faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya istekli, bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan adayların başvuru yapmasını isteyen Türkiye Finans, tüm adayların bankanın misyon ve vizyonunu iyi temsil etmelerini istemektedir.

1991 yılının 1 Ocak günü ve sonrasında doğan adayların başvuru yapması istenip, bu tarihten önce doğanların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

Adayların MS Office programları hakkında donanımlı bilgiye sahip olması, ileri seviyede kullanabilmeleri gerekmektedir.

İnsan ilişki ve iletişimleri güçlü olan, her zaman güler yüzlü olup insanlar ile kolay bir şekilde iletişim kurabilen, dış görünümlerine her zaman önem veren, yeniliklere ve öğrenmeye her zaman açık, kendini sürekli olan geliştiren adayların başvuru yapmasını isteyen banka, aynı zamanda da ekip çalışmalarında başarılı olmalarını, ekibe uyum sağlamalarını, sorumluluk alabilmelerini, sorumluluk bilincinin yerinde olmasını, sorunluluklarını zamanında ve eksiksiz yerine getirmelerini istemektedir.

Banka iş ilanı başvurusu yapacak erkek adayların ise askerliklerini yapmış olmaları gerekmektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yayınlanan ilgili iş ilanı detayına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-yozgat-subeleri-gise-yetkili-yrd-1899009?

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-batman-sube-gise-yetkili-yrd-1904375?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.