Ana SayfaEkonomiEmekliye 600 Lira Promosyon Ödemesi!

Emekliye 600 Lira Promosyon Ödemesi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankaların emekliye promosyon rekabeti 450 Türk Lirası olan promosyon taban tutarını da yükseltti. Emekli maaşlarına göre promosyon tutarları 600 Türk Lirası’na ulaştı.

Banka Emekli Promosyonları Hız Kesmiyor      

Banka promosyonları emeklilerin yüzünü güldürmeye ve ekonomik yönden rahatlatmaya devam ediyor. Emekli maaşı alan kişiler maaşlarının yattığı bankada belirlenen tutarlarda promosyon alabiliyorlar. Emeklilerin ek gelir elde etmesini sağlayan bu uygulamada bankalar Sosyal Güvenlik Kurumu ile bir protokol anlaşması imzalanıyor. Bu protokol çerçevesinde emeklilere 3 yıllık dönem için aldıkları maaş oranında 300 Türk Lirası, 375 Türk Lirası, 450 Türk Lirası promosyon ödeniyor.

Bazı bankalar tarafından emekliler için özel kampanyalar düzenleniyor. Promosyon tutarı maaşa göre değişmekle birlikte 330 Türk Lirası, 415 Tük Lirası, 500 Türk Lirası’na kadar yükseliyor. Ayrıca otomatik fatura talimatı veren emeklilere belirlenen taban promosyon tutarına ek olarak ödemeler yapan bankalar da bulunuyor.

Emeklilere Ödenen Tutar 600 Lirayı Buluyor

Bankaların emeklilere özel kampanyalarında 450 liralık promosyon ödemesine ilaveten 1 adet fatura için otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda 50 Türk Lirası ilave ödeme yapılıyor. 2 adet faturası için bankaya otomatik ödeme talimatı veren emeklilere ödenen ilave tutar ise 150 Türk Lirası oluyor. Böylece 450 Türk Lirası promosyon ve 150 Türk Lirası ilave ödeme veren bankalardan emeklilerin aldığı toplam tutar 600 Türk Lirası’na kadar çıkıyor.

Bankalar ayrıca emekli müşterilerin emekli maaşlarını bankasına taşımasına vesile olan kişilere de 100 lira ödeme ve ücretsiz hobi kursları gibi imkanlar sunuyor.

Banka Seçimi Emekliye Bırakılıyor

Bankaların emekli promosyonları sadece şu anda emekli olan vatandaşlar için değil, gelecek dönemlerde emekli olacak kişiler için de geçerli. Emekli aylıkları bağlandığında promosyon alma imkanı tanınan kişilere de aynı fırsatlar tanınıyor. Mevcut emekliler maaşlarını almak istedikleri bankayı seçerek 3 yıl aynı bankadan maaş alma taahhüdü vererek bu promosyonlardan faydalanabiliyorlar.

Yeni emekli olacak kişiler de emekli maaşları bağlanmadan önce Sosyal Güvenlik Kurumu’na banka tercihlerini bildirebiliyorlar. Emeklilik işlemleri başlamış olan kişi böylece maaşının hangi bankaya yatacağını da seçebiliyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.