Ana SayfaKredilerZiraat Bankası 50.000 TL Masrafsız Kredi!

Ziraat Bankası 50.000 TL Masrafsız Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası, müşterilerinden kredi dosyası için yapılan harcamaların tutarını almadan 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ile masrafsız ihtiyaç kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası masrafsız ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,34’ten başlıyor. Temin edilen finansman miktarı ya da düzenlenen ihtiyaç kredisi ödeme planına göre faiz oranlarında değişiklik yapmayan banka, sabit faizli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Bireylerin aylık kazançlarına en uygun ihtiyaç kredisi geri ödeme planı hazırlayan ve sunan Ziraat Bankası, hem her ay eşit tutarlardan oluşan ödeme planları hem de 3 ay da bir eşit tutarlardan oluşan ödeme planları olmak üzere 2 farklı çeşitte geri ödeme planı sunuyor.

İstihbarat ve haberleşme ücretini tahsil etmeden finansman desteği veren banka, kredi başvurusunda müşterilerinden nüfus cüzdanı, ikametgah belgesi ve gelir belgesi talep etmektedir. Başvurular sadece banka şubelerinden yapılıp, nüfus cüzdanı yerine sürücü belgesi ya da pasaportta geçerli olmaktadır. Bu belgelerin üzerinde T.C. kimlik numarasının yazılı olması ve yırtık olmaması gerekmektedir. Ayrıca gelir belgesi olmayan bireylere kredi verilmemektedir. Krediden yararlanmak isteyen her bireyin mutlaka çalışıyor ya da emekli olmuş ve düzenli geliri bulunuyor olması gerekmektedir.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Ziraat Bankası masrafsız ihtiyaç kredisi dahilinde bireylerin kullanmış oldukları 50 bin Türk Lirası değerindeki kredi için 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesi halinde aylık ödenecek kredi tutarı   bin 502,83  TL’ye tekabül etmektedir. Yüzde 1,34 oranındaki faiz ile vade sonunda ödenecek toplam kredi miktarı ise 72 bin 135,69 TL olara hesaplanmıştır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.