Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTHY Kabin Memuru Alımı Yapacak! Şartlar Açıklandı!

THY Kabin Memuru Alımı Yapacak! Şartlar Açıklandı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY’de görevlendirmek üzere kabin memuru alımı yapılacağını açıkladı.

Kabin memuru alımına ilişkin olarak açıklanan duyuru THY’nin resmi internet sitesinden yayınlandı. Söz konusu iş ilanına başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 01.01.1988 ile 31.12.1997 yılları arasında doğmuş olması kriteri yer alırken, aynı zamanda bireylerin en az ön lisans-meslek yüksekokulu mezunu olmaları istenmektedir.

THY Kabin memuru alımları için başvuru yapacak adayların ileri seviyede İngilizce biliyor olmaları istenmektedir. İkinci bir yabancı dili olan adayların başvuruları ise ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecektir. Başvuru yapacak erkek adayların askerlik görevlerini yapmış olmaları ya da 2018 yılının Ekim ayına kadar askerliklerini tecil ettirmiş olmaları, tüm adayların ise Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydının olmaması gerekmektedir.

Sağlık ve fiziki kriter kapsamında bayanların 160 cm ile 180 cm arasında, erkeklerin ise 170 cm ile 190 cm arasında bulunmaları, boy ile kilonun orantılı olması, tüm adayların sağlık durumlarının uçuşa elverişli olması, üniforma giyildiği zaman vücudun görünen kısımlarında piercing, dövme, yara izi ya da yanık bulunmaması istenip, önceki dönemlerde de THY A.O. ya da diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinde disiplin yahut sağlık nedeni ile ayrılmamış olunması istenmektedir.

Boy ile kilo ölçümleri THY A.O. ya da THY A.O.’nun belirlemiş olduğu kurum ya da kuruluş tarafından gerçekleştirilecektir.

THY Kabin Memuru başvurusu www.thy.com adlı internet sitesinden yapılmaktadır. Söz konusu koşulları taşımayanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvurusu kabul edilen adaylar test ve mülakat için çağırılıp,  mülakat öncesinde adaylardan koşulların uygunluğu için belgelemeleri talep edilecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.