Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımları Yapacak!

ING Bank, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalara gelen çağrıları kaliteli hizmet anlayışı ile yanıtlamak, müşteri şikayetlerine çözümler bulmak, banka ürünlerinin satışlarını yapmak için ING Bank, banka personel alımları yapacak.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımları yapacağını açıklayan ING Bank, alım yapacağı personelleri sürekli ve tam zamanlı istihdam edecek.

En ön lisans personeller alınıp, adayların 28 yaşını geçmemiş olmaması istenmektedir.

7-24 vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, çalışma saati değişimlerinden etkilenmeyecek adayların başvuru yapmasını isteyen banka, tüm adayların son 6 aylık dönemde SGK kayıtlarının olmamasını, İşkur’un finanse ettiği Mesleki Eğitim Kursuna dahil olabilmelerini talep etmektedir.

Açılan banka iş ilanı kapsamında sunulan bir diğer kriter ise adayların insan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli olması, insanlara karşı her zaman güler yüzlü ve çözüm odaklı yaklaşmaları, müşteri odaklı çalışma performansı göstermeleri, ING Bank misyon ve vizyonunun en iyi şekilde karşı tarafa aktarılmasıdır. Satış ve ikna yeteneğinin gelişmiş olması, adayların her zaman kendilerine güvenmesi, diksiyonlarını çok güzel kullanmaları, başkalarına yardım etmeleri istenmektedir.

Banka iş ilanı başvurusu yapacak erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları yahut en az 2 sene tecil ettirmiş olmaları istenmektedir.

Açılan iş ilanı kapsamında deneyimlilik aranmayıp, adayların her zaman bir adım önde olabilmeleri, sorumlulukları eksiksiz ve zamanında yerine getirebilmeleri istenmektedir.

ING Bank iş başvurusu 31 Aralık 2017 tarihinde sona erecek olup, adaylar Kahramanmaraş’ta istihdam edilecekler. Bu nedenle bireylerin bu lokasyonda ikamet ediyor olmaları istenip, detaylı bir CV bırakmaları talep edilmektedir.

ING Bank tarafından yayınlanan ilgili iş ilanı detayına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-k-maras-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-1907701

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.