Ana SayfaKredilerICBC Turkey'den Anında 20.000 TL İhtiyaç Kredisi!

ICBC Turkey’den Anında 20.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Türkiye’nin özel bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ve müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik kredi avantajlı kredi imkanları sağlayan ICBC Turkey, uygun faizli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Müşterilerinin eğitimden sağlığa, tatilden alışverişe ve benzeri gibi tüm bireysel harcamaları için ihtiyaç kredisi sunan ICBC Turkey kredi faiz oranları ise yüzde 1,27’den başlıyor.

İhtiyaç kredisi faiz oranları düzenlenen kredi ödeme planlarının süresine bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. 12 aya kadar düzenlenen ödeme planlarında yüzde 1,37 oranında,  12 ay ile 24 ay arasındaki ödeme planlarında yüzde 1,28 oranında, 24 ay ile 48 ay arasındaki ödeme planlarında ise yüzde 1,27 oranında faiz uygulanmaktadır. Söz konusu faiz oranları piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden etkilenmemektedir. Ancak bankanın müşteri özelinde faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan ve müşterilerinin aylık bütçelerine en uygun ödeme planlarını hazırlayan ICBC Turkey, müşterilerine aynı zamanda ödeme planlarını kendilerinin oluşturma imkanı da sağlamaktadır.

ICBC Turkey ihtiyaç kredisi başvurusu banka şubelerinden gerçekleşmektedir.Banka şubesine ek olarak ICBC Turkey’in internet sitesinde de anında kredi başvurusu yapmak mümkündür. Ancak söz konusu başvurusu ön başvuru niteliği taşımaktadır. Kredi onayının olması halinde bireylerin banka şubelerine gidip, kredi kapsamında imzalanması gereken belgeleri imzalamaları gerekmektedir.

20.000 TL İhtiyaç Kredisi

ICBC Turkey ihtiyaç kredisi kapsamında 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planı eşliğinde 20 bin Türk Lirası değerinde finansman alana müşterilerin yüzde 1,27 faiz oranı ile aylık ödeyecekleri kredi taksit tutarı 590,51 Türk Lirası, vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 28 bin 344,68 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.