Ana SayfaKredilerAyda 309 TL'den Başlayan Ödemeler ile 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı Türkiye Finans'tan!

Ayda 309 TL’den Başlayan Ödemeler ile 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı Türkiye Finans’tan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası, yüzde 1,39’dan başlayan kar payı oranları ile müşterilerinin eğitim, sağlık ve benzeri gibi tüm bireysel harcamalarına yönelik ihtiyaç finansmanı sunuyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı kar payı oranları müşteriler için düzenlenen ödeme planlarının vadelerine göre değişkenlik gösteriyor. 24 aya kadar yapılan ödeme planlarında yüzde 1,39 oranında kar payı uygulayan banka, 24 aydan 48 aya kadar yapılan ödeme planlarında ise yüzde 1,45 oranında kar payı uygulamaktadır. İhtiyaç finansmanı kullanımında yapılan finansman dosya masrafları kapsamında Türkiye Finans, müşterilerinden almış oldukları tutarın azami binde beşi kadar tahsis ücreti almaktadır. En fazla 48 ay vadeye kadar ödeme planı düzenlenip, bankanın uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkı bulunmaktadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı başvuruları banka şubelerinden gerekli belgelerin götürülmesi ile birlikte gerçekleşmektedir. Başvuruda nüfus cüzdanı ve gelir belgesi talep eden banka, gerekli görmesi halinde de ek belgeler talep edilebilinmektedir.

10.000 TL İhtiyaç Finansmanı ve Ödeme Planı Detayları

Türkiye Finans’tan 10 bin Türk Lirası tutarında finansman alan bireyler için 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesi halinde aylık ödemeleri gereken taksit tutarı 309,01 Türk Lirası, vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 14 bin 832,57 Türk Lirası olmaktadır. Aynı finansman miktarı için 36 ve 24 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesi halinde aylık ödenecek taksit tutarları 376,13 Türk Lirası ve 509,04 Türk Lirası, vade sonunda ödenecek tutarlar ise 13 bin 540,85 Türk Lirası ve 12 bin 216,87 Türk Lirası olmaktadır. Yıllık maliyet oranları ise sırası ile yüzde 20,34, yüzde 20,44 ve yüzde 22,58 olmaktadır.

10 bin Türk Lirası için bankanın aldığı tahsis ücretinin tutarı ise 50 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.