Ana SayfaGündemGirişimcilerin Hem Finansmana, Hem de Bilgiye İhtiyacı Var!

Girişimcilerin Hem Finansmana, Hem de Bilgiye İhtiyacı Var!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Kurulu ile Akbank’ın işbirliğinde Türkiye’deki girişimcilere destek olamk adına yürütülen Akbank Girişimci Geliştirme Programı 2017 yılı için mezunlarını verdi.

Akbank, Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Kurulu ile oldukça önemli bir eğitim programına imza attı. Akbank Girişimci Geliştirme Programı adı ile verilen eğitimlerin 2017 yılı öğrencileri mezun oldu. Programı tamamlayan girişimciler, Karaköy Minerva Palas’ta düzenlenen tören ile sertifikalarını aldılar.

Akbank Girişimci Geliştirme Programı 2017 Mezunları Sertifikalarını Aldı

Sertifika töreninin açılış konuşmasını Sabancı Üniversitesi Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şirin Tekinay yaptı. Açılış konuşması sonrasında Akbank KOBİ Bankacılığı’ındna Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz’un gerçekleştirdiği konuşma ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Seçil Şendağ tarafından gerçekleştirilen konuşma ile devam etti. Törenin ana konuşmasını ise girişimci ve venture capitalist Selçuk Ergin tarafından yapıldı.

Konuşmasında dünya ekonomisinde hem kalıcı olacak, hem iş yaratacak, hem de istikrar sağlayacak fikir ve girişimlere her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu ifade eden Oğuz, Türkiye’de girişimcilere daha fazla fırsat sağlanması gerektiğini, Akbank olarak girişimciliğin büyüyen ekonomiler arasında girişimciliğin oldukça önemli bir bileşen olduğunu, çok uluslu dev şirketlerin büyük bir kısmının küçük girişimlerden meydana geldiğini,  bir girişimin hayata geçmesi için finansman, yönetim tecrübesi, iş fikri gibi kriterlerin olduğunu, çoğu zaman girişimcilerin finansmana erişim konusunda problem yaşadığını, küresel rekabet ortamında girişimcilerin her birinin hem finans, hem pazarlama, hem de strateji geliştirme noktasında finansmana ek olarak bilgiye de ihtiyaç duyduğunu, Akbank Girişimci Geliştirme Programı ile birlikte girişimcilerin işlerini daha hızlı büyütebilmelerini umduklarını ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.