Ana SayfaGündemGaranti Bankası Başarılarına Bir Yenisini Ekledi!

Garanti Bankası Başarılarına Bir Yenisini Ekledi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası önemli bir başarıya daha imza attı. CDP Su Programı’ndaki A Listesi’ne giren tek finans kuruluşu olma özelliği Garanti Bankası’nın oldu.

Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu’nun Türkiye’de yürüttüğü CDP platformu vasıtası ile su krizi ile alakalı stratejilerini açıklayan şirketler arasından CDP Global A Listesi’nde yer almayı başaran tek finans kuruluşu Garanti Bankası oldu. Dünya genelinde toplamda 73 adet şirketin yer aldığı CDP Global Su Programı A Listesi’ne adını yazdırmayı başaran Garanti Bankası, aynı zamanda CDP İklim Değişikli Programı için de A- alarak, Türkiye için liderlik ödülüne layık görüldü.

Garanti Bankası Türkiye Liderliğini Devam Ettiriyor

CDP Türkiye’nin geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği CDP Türkiye İklim Konferansı ve Ödül Töreni’nde Garanti Bankası’na ödülünü TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik verdi. Alınan ödül ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, 2011 yılında Türkiye’deki faaliyetlerine başlanılan CDP’nin çevre konusunda yaptığı “şeffaflık” çağrısına olumlu bir yanıt verdiklerini, son 6 yıllık süreçte açıklanan ve denetim alınan veri miktarını artırdıklarını, CDP İklim Değişikliği Programı’nda birkaç kez Global A listesinde yer aldıklarını, bu yıl yeni bir program olan CDP Su Programı’nda global A Listesi’ne giriş yapmayı başaran tek finans kuruluşu olduklarını ifade etti.

Elde edilen bu başarıların Türk iş dünyası için önemli bir övünç kaynağı olduğunu ve bu başarılara imza atılarak çevresel duyarlılığının global bir tanınmaya eriştiğini, Türkiye’de başarı gösteren şirket sayısını artırmak, su programlarını desteklemek üzere CDP Türkiye’nin ana sponsoru olduklarını ifade eden Edin, dünya çapında 6.000 civarında şirketin; iklim değişikliği, su kaynakları ve ormansızlaşmaya neden olan ürün faaliyetlerini ve bu faaliyetlerin risklerini ölçtüklerini ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.