Ana SayfaKariyerKPSS 2017/2 Merkezi Yerleştirme Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS 2017/2 Merkezi Yerleştirme Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Memur adaylarının büyük bir merak ile beklediği KPSS 2017/2 Merkezi Yerleştirme Atama Tercihleri, geçtiğimiz hafta içerisinde tamamlandı. Adayların gözleri sonuçların ne zaman açıklanacağına çevrildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından her yıl Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan adayların almış oldukları puanlara göre merkezi yerleştirme ataması düzenliyor. Bu atamalar için ilk etapta adayların tercihlerini alan ÖSYM, adayların tercihleri arasında puan sıralamasına göre yerleştirmelerini yaparak, göreve başlamalarına olanak sağlıyor.

Merkezi Yerleştirme Tercihleri Ne Zaman Yapıldı?

Geçtiğimiz hafta içerisinde tamamlanmış olan KPSS 2017/2 Merkezi Yerleştirme Ataması için gözler tercih sonuçlarına çevrildi. 14 Kasım 2017 tarihinde başlayan tercihler, 23 Kasım tarihine kadar devam etmiş ve gün bitimi ile sonlanmıştı. Tercihlerinde hem puanlarına, hem de çalışmak istedikleri şehir ve ilçelere göre tercihlerini bildiren adaylar, şimdi ÖSYM’nin tercih sonuçlarını ne zaman açıklayacağını merak ediyor.

Merkezi Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Merkezi yerleştirme ataması sonuçları, ÖSYM tarafından genellikle 1 hafta ile 3 hafta aralığında açıklanıyor. Henüz yerleştirme ataması için sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında ÖSYM tarafından bir açıklama yapılmadı. Merkezi yerleştirme sonuçları için beklenen açıklama tarihi ise en geç 2 hafta içerisinde olmak ile birlikte, ÖSYM’nin herhangi bir geciktirme yapmaması halinde bu süreç zarfında tercih sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Bir önceki atama döneminde KPSS merkezi yerleştirme sonuçlarının 3 hafta sonunda açıklanmış olması da göz önünde bulundurulduğunda, atama sonuçlarının 2 hafta içerisinde açıklanacak olması ön görülse de, bu süre ÖSYM’nin mevcut yoğunluğuna göre kısalabiliyor ya da uzayabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.