Ana SayfaBanka İş İlanlarıABank, Müfettiş ve Müfettiş Yardımcısı Alımı Yapacak!

ABank, Müfettiş ve Müfettiş Yardımcısı Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank, İstanbul’un Anadolu Yakasında bulunan şubesi için yıllık deneyim planına ilişkin olarak denetimlerin yürütülmesinin sağlanması, denetim sonuçlarının raporlanması, denetim raporlarında bulunan denetim sonuçlarının analizlerinin gerçekleştirilmesi, söz konusu sonuçlar kapsamında aksiyonların ve güncel durumların takiplerinin sağlanması için personel alımı yapacak.

Müfettiş ve Müfettiş Yardımcı alımları gerçekleştirecek olan ABank, başvurusu kabul edilecek adayı denetim teftiş departmanında uzman yardımcısı pozisyonunda sürekli ve tam zamanlı olarak istihdam edecektir.

ABank İş İlanı Detayları

Söz konusu banka personel alımı kapsamında adayların en az üniversite mezunu olmaları, üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler 4 yıllık eğitim veren İİBF, SBF, Hukuk, İktisat ve İşletme Fakülteleri ile birlikte Endüstri Mühendisliğidir.

Banka iş başvurusu yapacak adayların ileri seviyede hem yazılı hem de sözlü İngilizce bilgilerinin olması istenip, aynı zamanda da MS Office programlarını iyi bir şekilde kullanabiliyor olmalarını, özellikle de excel kullanımında son derece iyi olmaları istenmektedir.

Başvuru yapacak erkek adayların askerlik ile ilişkilerinin kalmamış olması istenmektedir. Askerliğini yapmamış adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adayların seyahat engellerinin bulunmamasını isteyen ABank, tüm adayların dikkatli ve özenli bir şekilde çalışmalarını, her zaman planlı olmalarını, ekip çalışmalarında uyumlu ve başarılı olmalarını, sorumluluk bilincinin olmasını, sorumlulukları zamanında eksiksiz bir şekilde yerine getirmelerini istemektedir.

Banka iş ilanının başvuruları 4 Ocak 2018 Perşembe günü sona erecektir.

ABank tarafından yayınlanan ilgili iş ilanı detayına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/abank-mufettis-mufettis-yardimcisi-1779428?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.